Στοίχημα: Επιλογές από Γερμανία και EuroLeague!

04 Απριλίου 2019 13:21

Η σημερινή μέρα (04/04), δεν μας επιφυλάσσει ένα πλούσιο κουπόνι, αλλά το Betarades.gr βρήκε ξανά ενδιαφέρουσες στοιχηματικές προτάσεις. Αρχικά, εστιάζουμε στη Β' Γερμανίας και το παιχνίδι της Γκρόιτερ Φιρτ με τη Ντιναμό Δρέσδης.


Φυσικά, δεν μπορούσαμε να παραλείψουμε και τη EuroLeague, που έχει πάρει... φωτιά και στοιχηματικά! Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως η Novibet. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!

 

Με οδηγό την παράδοση η Γκρόιτερ Φιρτ

Σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 25η αγωνιστική της 2. Bundesliga, η Γκρόιτερ Φιρτ υποδέχεται τη Ντιναμό Δρέσδης. Οι γηπεδούχοι είναι ποιοτική ομάδα και μπορούσαν να βρίσκονται ψηλότερα στη βαθμολογία. Το «όπλο» τους τη φετινή σεζόν, είναι δίχως αμφιβολία η έδρα τους. Εκεί, έχουν χάσει μόλις δύο φορές σε δώδεκα αγώνες. Η Γκρόιτερ Φιρτ είναι δύο πόντους πάνω από τη Ντιναμό Δρέσδης, και μοιάζει να έχει αποφύγει για τα καλά τον κίνδυνο του υποβιβασμού. Δεν μπορεί όμως να κοιτάξει και πιο ψηλά. Παρόλα αυτά, θέλει να προσφέρει χαρά στον κόσμο της που θα πάει σήμερα στο γήπεδο.

Η Ντιναμό είναι σε λίγο χειρότερη θέση από τη Γκρόιτερ, παλεύει για την παραμονή αλλά και αυτή φαίνεται ότι θα αγωνίζεται και το χρόνου στη δεύτερη κατηγορία. Στα εκτός έδρας παιχνίδια της, δεν έχει καλή απόδοση και προέρχεται από τρεις ήττες σε τέσσερα ματς, μακριά από το «σπίτι» της. Να τονιστεί, ότι η Γκρόιτερ Φιρτ έχει πάρει τον αέρα της Ντιναμό και την έχει κερδίσει πέντε σερί φορές εντός έδρας. Κάτι ανάλογο περιμένουμε και σήμερα, και ποντάρουμε στο 1 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας), σε απόδοση 2.00.

Μπορεί την έκπληξη η Ζαλγκίρις

Ήρθε η ώρα για την τελευταία αγωνιστική της regular season της EuroLeague, και η αγωνία είναι στο κατακόρυφο. Ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια, είναι το σημερινό, της Ρεάλ με τη Ζαλγκίρις στη Μαδρίτη. Οι γηπεδούχοι έχουν περάσει και μάλιστα ως τρίτοι, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Οι φιλοξενούμενοι όμως, θέλουν μόνο τη νίκη. Η Ζαλγκίρις κάνει τρομερή αντεπίθεση και με πέντε σερί νίκες έχει σοβαρές πιθανότητες πρόκρισης. Σε αυτό, την βοηθάνε και τα προβλήματα της Ρεάλ. Η «Βασίλισσα» θα αγωνιστεί χωρίς τον Γιουλ, ενώ κατά πάσα πιθανότητα εκτός θα μείνουν οι Φερνάντεθ, Ράντολφ και Ντεκ.

Είναι ξεκάθαρο, ότι το κίνητρο βρίσκεται στην πλευρά της Ζαλγκίρις. Οι Λιθουανοί πάνε να πάρουν μια επική πρόκριση με το ντεμαράζ των τελευταίων αγωνιστικών. Το «διπλό» στο ΣΕΦ έδειξε ότι η Ζαλγκίρις είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει μέχρι τέλους τις πιθανότητές της. Ο Σάρας έχει βρει τον τρόπο και η ομάδα του είναι ικανή για τη μεγάλη νίκη, επί της αδιάφορης Ρεάλ. Θεωρούμε ιδιαίτερα αξιόλογο το 3.05, και πάμε με τη νίκη της Ζαλγκίρις.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos