Στοίχημα: «Βήμα» πρόκρισης η Σίτι! - Με τα γκολ στο Λίβερπουλ - Πόρτο

09 Απριλίου 2019 11:54

Το αγαπημένο μας Champions League επέστρεψε και το Betarades.gr δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη δράση! Η Τότεναμ φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Σίτι, στον αγγλικό «εμφύλιο, ενώ η Λίβερπουλ την Πόρτο.


Αμφότερα τα ματς προσφέρουν στοιχηματικές επιλογές, όπως και ο πρώτος τελικός του Eurocup στο μπάσκετ. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως η Winmasters. Περνάμε λοιπόν στα προγνωστικά μας!

Ανώτερη η Σίτι

Στα προημιτελικά του Champions League, προέκυψε μεγάλη αγγλική μάχη, ανάμεσα στην Τότεναμ και τη Μάντσεστερ Σίτι. Σήμερα λοιπόν, είναι το πρώτο σκέλος, στην έδρα της Τότεναμ. Οι γηπεδούχοι παλεύουν για να διατηρηθούν στην τετράδα της Premier League, και είναι δύσκολο να ανταποκριθούν σε τόσο δύσκολους στόχους ταυτόχρονα. Το ρόστερ των «Spurs» δεν είναι βαθύ, και αυτό θα τους επηρεάσει. Άλλωστε, αυτό ακριβώς είναι το δυνατό «χαρτί» της Σίτι. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει πολλούς ισάξιους παίκτες, και έτσι βρίσκει λύσεις στην πληθώρα των αναμετρήσεων που δίνει η ομάδα του.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει στόχο να φτάσει μέχρι το τέλος στο Champions League, αφού είναι η επιτυχία που της λείπει. Επομένως, οι «Πολίτες» θα δώσουν μεγάλη βαρύτητα στο αποψινό ματς. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση, σκοράρουν ανελλιπώς και δέχονται φάσεις με το σταγονόμετρο. Θεωρούμε λοιπόν, ότι και σήμερα η Σίτι θα είναι επιβλητική, όπως συνηθίζει τελευταία. Υπάρχει διαφορά ποιότητας και μας οδηγεί στο «διπλό», σε απόδοση 1.94.

Με τα γκολ στο Λίβερπουλ - Πόρτο

Η άλλη αναμέτρηση της βραδιάς, για το Champions League, έχει εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον. Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Πόρτο και είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη. Παρόλα αυτά, οι αποδόσεις στον «άσο» δεν ικανοποιούν. Συνεπώς, θα ψάξουμε τα... γκολ. Η Λίβερπουλ έχει κερδίσει μεν στους πέντε τελευταίους αγώνες της, για όλες τις διοργανώσεις, αλλά η εστία της παραβιάστηκε σε όλους. Η ομάδα του Κλοπ δεν αμύνεται με τον καλύτερο τρόπο τον τελευταίο καιρό, και τα στατιστικά αποδεικνύουν του λόγου του αληθές. Όμως, η κλάση της στην επίθεση διορθώνει την κατάσταση.

Η Πόρτο από την άλλη, είναι ισόβαθμη στην κορυφή με την Μπενφίκα και δίνει μάχη για το πρωτάθλημα. Έχει βρει δίχτυα στα δώδεκα πιο πρόσφατα ματς που έδωσε, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Και αυτή όμως, με δυσκολία κρατάει το «μηδέν». Για να έχει ελπίδες πρόκρισης, μάλλον πρέπει να κυνηγήσει το εκτός έδρας γκολ. Το Λίβερπουλ - Πόρτο αναμένεται ανοιχτό ματς, με έμφαση στις επιθέσεις. Έτσι, καταλήγουμε στο Goal/Goal σε απόδοση 2.10.

Ανεβαίνει το σκορ στη Βαλένθια

Μεταφερόμαστε στο μπάσκετ, και στον πρώτο τελικό του Eurocup. Η Βαλένθια φιλοξενεί την Άλμπα Βερολίνου, και η σειρά κρίνεται στις δύο νίκες. Οι γηπεδούχοι είναι κατά πολλούς η κορυφαία ομάδα της διοργάνωσης. Η Άλμπα όμως, παίζει εξαιρετικά στην επίθεση και παραμένει επικίνδυνη. Ενδεικτικά, οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν 88.5 πόντους ανά αγώνα, και με αυτό το «όπλο» έφτασαν μέχρι τους τελικούς. Με τον ίδιο τρόπο, θα προσπαθήσουν να σηκώσουν και την κούπα.

Είναι πιθανό, η Βαλένθια να παρασυρθεί από τον τρελό ρυθμό της Άλμπα και το ματς να πάει σε υψηλό σκορ. Εξάλλου, και οι Ισπανοί διαθέτουν παίκτες με ατομικό ταλέντο που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Η Βαλένθια έχει το πάνω χέρι στο ματς, αλλά είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς το νικητή, σε έναν τελικό. Κατευθυνόμαστε λοιπόν στο όριο πόντων, και πάμε με το Over 160.5 σε απόδοση 1.95.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos