Στοίχημα: Φιλικό κλίμα στην Πάρμα, ντέρμπι στο Σαλέρνο

05 Μαϊος 2019 12:48

Κυριακή (05/05) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα πλησιάζουν στο τέλος τους, ενώ σήμερα διεξάγεται και η τελευταία αγωνιστική της Superleague.

Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δυο ποδοσφαιρικές επιλογές, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, όπως είναι η Novibet.

 

Ιδιαίτερη αναμέτρηση στο "Ennio Tardini"

Από τέσσερις σερί ισοπαλίες προέρχεται η Πάρμα, η οποία περιμένει απλά τη μαθηματική παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία ποδοσφαίρου της Ιταλίας. Σήμερα υποδέχεται στο "Ennio Tardini" τη Σαμπντόρια, με την οποία διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις σε διοικητικό και οπαδικό επίπεδο. Η μεταξύ τους αναμέτρηση θα είναι ξεχωριστή, καθώς αποφάσισαν να αγωνιστούν με συλλεκτικές φανέλες και να ενισχύσουν παιδικά νοσοκομεία. Την προηγούμενη βδομάδα η Πάρμα επέστρεψε με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της ουραγού και ήδη υποβιβασμένης Κιέβο (1-1). «Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στη μαθηματική παραμονή μας στο πρωτάθλημα, ωστόσο βρισκόμαστε πολύ κοντά σε αυτή», υπογράμμισε με δηλώσεις ο προπονητής της, Ρομπέρτο Ντ' Αβέρσα.

Στην αντίπερα όχθη, η Σαμπντόρια συγκέντρωσε μόλις τρεις βαθμούς στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Επικράτησε της Τζένοα (2-0 εντός έδρας) στο μεταξύ τους "Derby della Lanterna", ενώ παράλληλα ηττήθηκε από τις Τορίνο (2-1 εκτός έδρας), Ρόμα (1-0 εντός έδρας), Μπολόνια (3-0 εκτός έδρας) και Λάτσιο (2-1 εντός έδρας). «Όταν χάνεται ένας στόχος (σ.σ. εννοεί την ευρωπαϊκή έξοδος) το κίνητρο από τους ποδοσφαιριστές είναι μικρότερο. Αυτό συμβαίνει όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά σε κάθε φάση της ζωής. Παρόλα αυτά, υπάρχει σεβασμός για τη φανέλα και τους οπαδούς", τόνισε ο προπονητής της "Ντόρια", Μάρκο Τζιαμπάολο. Με δεδομένο πως καμία ομάδα δεν "καίγεται" για τη νίκη θα ρισκάρουμε στην ισοπαλία σε απόδοση 3.35.

Πηγαίνει για ...πόλεμο στο Σαλέρνο η Κοσέντζα

Μονόδρομο αποτελεί η νίκη για τη Σαλερνιτάνα στο αποψινό ντέρμπι με αντίπαλο την αδιάφορη βαθμολογικά Κοσέντζα, στο πλαίσιο της 37ης και προτελευταίας αγωνιστικής της Σέριε Β. Το συγκρότημα του Γκρεγκούτσι προέρχεται από τρεις σερί ήττες κόντρα στις Μπρέσια (3-0 εκτός έδρας), Κάρπι (5-2 εντός έδρας) και Φότζια (3-1 εκτός έδρας). Η κατάσταση στο στρατόπεδο της παραμένει τραγική, με τον 54χρονο Ιταλό προπονητή να έχει συνάντηση με αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή, από τους οποίους ζήτησε στήριξη.

Την ίδια ώρα η Κοσέντζα έχει πανηγυρίσει ήδη την παραμονή της στη Σέριε Β, με τον προπονητή της, Πιέρο Μπράλια, να δηλώνει στη συνέντευξη Τύπου πως θα προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον. Αυτό δεν σημαίνει πως θα πετάξει λευκή πετσέτα, καθώς από το σύλλογο δηλώνουν πως πηγαίνουν στο Σαλέρνο για ...πόλεμο! Από την πλευρά μας θα κοντράρουμε τα προγνωστικά, επιλέγοντας το δρόμο του ρίσκου και το Χ2 Δ.Ε. σε απόδοση 2.45.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos