Στοίχημα: Δύο «άσοι» από τη Σουηδία! - Νίκη με σκορ για τη Χάμαρμπι

14 Μαϊος 2019 12:14

Έπειτα από αρκετό καιρό, δεν έχουμε δράση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μεσούσης της εβδομάδας.


Πλέον, περιμένουμε την τελευταία εβδομάδα του Μάη και την πρώτη ημέρα του Ιουνίου για να επικεντρώσουμε ξανά την προσοχή μας στους τελικούς Γιουρόπα και Τσάμπιονς Λιγκ αντίστοιχα. Σε ό,τι αφορά το σημερινό πρόγραμμα, το ενδιαφέρον του Betarades.gr κέντρισαν δύο παιχνίδια απ' τη Σουηδία, ένα για κάθε μια απ' τις δύο πρώτες κατηγορίες.

Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε κάθε πληροφορία που είναι χρήσιμη για το πάμε στοίχημα ποδόσφαιρο, όπως αναλύσεις αγώνων, στατιστικά, βαθμολογίες, εκτιμήσεις, και άλλα πολλά. Ας δούμε τώρα τα παιχνίδια μας.

Νίκη με σκορ για τη Χάμαρμπι

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας απ' την αναμέτρηση Χάμαρμπι - Έστερσουντ, στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της Α' Σουηδίας. Οι γηπεδούχοι είναι μια απ' τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας, μπορεί να ξεκίνησαν "στραβά" το νέο πρωτάθλημα (χωρίς νίκη στις πρώτες τρεις αγωνιστικές), ωστόσο πήρε τέσσερις νίκες στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Έρχεται από τρία διαδοχικά "τρίποντα", τελευταίο εκ των οποίων το 2-0 επί της Σίριους, ένα δίκαιο αποτέλεσμα, που συνοδεύτηκε από σοβαρή εμφάνιση. Ήταν το πρώτο φετινό ματς πρωταθλήματος, όπου η Χάμαρμπι κράτησε το "μηδέν", είναι μια ομάδα που συνήθως πηγαίνει σε υψηλά σκορ.

Απ' την άλλη, η Έστερσουντ πορεύεται αήττητη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (2-3-0), έρχεται από δύο σερί ισοπαλίες με Κάλμαρ (1-1) και Χάκεν (1-1), έχει υποστεί μόλις μια ήττα στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές (3-4-1), απέτυχε να σκοράρει μόλις δύο φορές. Είναι μια ομάδα που βγάζει επιθετικές συνεργασίες, θεωρούμε ότι μπορεί να βρει δίχτυα, όμως το προβάδισμα πηγαίνει στη Χάμαρμπι. Επιλέγουμε 1 & G/G σε απόδοση 3.05.

Κερδίζει η Χάλμσταντ

Συνεχίζουμε με τη Β' Σουηδίας και την αναμέτρηση Χάλμσταντ - Γκάις, στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι πήραν μια απόλυτα απαραίτητη νίκη το Σάββατο, στο εκτός έδρας ματς με την Τρέλεμποργκ, επιτυχία που είχαν μεγάλη ανάγκη μετά απ' τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα. Απείχαν απ' τις νίκες στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές, όπου πήραν μόλις έναν πόντο, σήμερα επιστρέφουν στην έδρα τους για να αντιμετωπίσουν μια ομάδα που είναι θεωρητικά στα μέτρα τους.

Η Γκάις ηττήθηκε την Παρασκευή στο εντός έδρας ματς με την Φρέι, ήταν η τρίτη φορά που δε σκοράρει στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (1-1-2). Θεωρούμε ότι είναι μια καλή ευκαιρία για τη Χάλμσταντ να ξεκινήσει ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων, παίζει εντός έδρας εναντίον μιας ομάδας που δεν τρομάζει, εκτιμούμε ότι έχει το προβάδισμα ο «άσος», σε απόδοση 1.95.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos