Στοίχημα: Κερδίζει η Τσιταντέλα! - Σκοράρουν αμφότερες στην Τουρκία

30 Μαϊος 2019 13:04

Μπορεί οι ρυθμοί να έχουν μειωθεί στην τρέχουσα εβδομάδα, ωστόσο το στοίχημα παραμένει στη ζωή μας και το Betarades.gr έχει δυνατές προτάσεις.


Χθες η Τσέλσι διέλυσε 4-1 την Άρσεναλ στον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό της σεζόν για το Γιουρόπα Λιγκ, το Σάββατο ακολουθεί το Τότεναμ - Λίβερπουλ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Σήμερα η προσοχή μας θα επικεντρωθεί στον πρώτο τελικό για τα μπαράζ ανόδου της Σέριε Β, ανάμεσα σε Τσιταντέλα και Βερόνα. Θα ρίξουμε μια στοιχηματική ματιά και στο φιλικό της Τουρκίας με την Ελλάδα. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως η Bwin. Ώρα για τα προγνωστικά μας!

Άσσος στα μπαράζ της Σέριε B

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας απ' την αναμέτρηση Τσιταντέλα - Βερόνα, παιχνίδια που διεξάγεται στο πλαίσιο της τελικής φάσης των πλέι-οφ ανόδου της Σέριε Β. Θα ακολουθήσει ρεβάνς στην έδρα της Βερόνα την ερχόμενη Κυριακή, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας η άνοδος πηγαίνει στην ομάδα που τερμάτισε πιο ψηλά στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου (στην προκειμένη περίπτωση η Βερόνα).

Η Τσιταντέλα έκανε φοβερή ανατροπή στα ημιτελικά με την Μπενεβέντο, έβγαλε τρομερό χαρακτήρα στη ρεβάνς και πήρε την πρόκριση για τα τελικά χάρη στο επικό 0-3 (είχε χάσει 1-2 στο πρώτο ματς εντός έδρας). Έρχεται ως αουτσάιντερ και στους τελικούς με τη Βερόνα, καθώς ο αντίπαλος ήταν πιο σταθερός στο μεγαλύτερο κομμάτι της χρονιάς. Προκρίθηκε δύσκολα κόντρα στην Πεσκάρα (1-0 συνολικό σκορ), μπαίνει ως φαβορί στα τελικά με την Τσιταντέλα, όμως εκτός έδρας δεν έχει σταθερό πρόσωπο. Το μομέντουμ των γηπεδούχων είναι φοβερό μετά το έπος επί της Μπενεβέντο, έχει αξία η νίκη τους, επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.25.

Σκοράρουν αμφότερες στην Τουρκία

Συνεχίζουμε με το φιλικό Τουρκία - Ελλάδα, το οποίο θα διεξαχθεί στην Αττάλεια. Αμφότερες οι ομάδες έχουν κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα στα προκριματικά του Euro, τον Μάρτιο έδειχναν να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, το κλίμα στο εσωτερικό τους είναι εξαιρετικό. Ο Σενόλ Γκιουνές έκανε την καλύτερη δυνατή αφετηρία στην άκρη του πάγκου της Τουρκίας, καθώς μετά το εκτός έδρας 0-2 επί της Αλβανίας, συνέχισε με το εντός έδρας 4-0 επί της Μολδαβίας, σήμερα θα έχει αρκετά νέα πρόσωπα στην αποστολή.

Απ' την άλλη, η Ελλάδα βρίσκεται επίσης σε καλή κατάσταση, πήρε τέσσερις πόντους στα πρώτα δύο ματς των προκριματικών με Λιχτενστάιν (0-2) και Βοσνία (2-2, από 2-0), σήμερα όμως θα έχει αρκετές απουσίες και θα υποχρεωθεί να παραταχθεί με πειραματισμούς και αλχημείες. Πολλές οι ελλείψεις για τον Αναστασιάδη, ειδικά στην αμυντική γραμμή, ο έμπειρος κόουτς θα παρατάξει εναλλακτικό αρχικό σχήμα. Θεωρούμε ότι υπάρχει ποιότητα σε αμφότερες τις πλευρές, μπορεί να γίνει ελεύθερο ματς, επιλέγουμε G/G σε απόδοση 2.20.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos