Στοίχημα: «Άσος» με κάλυψη η Φινλανδία, «ανοικτό» ματς στο Ικόνιο!

08 Ιουνίου 2019 13:06

Η σημερινή ημέρα (08/06) είναι αφιερωμένη στις εθνικές ομάδες, καθώς συνεχίζονται οι αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Euro.


Σήμερα, επίσης, διεξάγεται και η τελευταία αγωνιστική στη Β' Ισπανίας, ωστόσο το ενδιαφέρον εκεί δεν είναι μεγάλο, αφού τα περισσότερα παιχνίδια είναι αδιάφορα κι έτσι δεν προκύπτει κάποιο σημείο. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρία προγνωστικά στοιχήματος, δύο απ' τα προκριματικά του Euro κι ένα από τη Β' Σουηδίας. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως η Betrebels. Πάμε να τα δούμε παρακάτω αναλυτικά τα παιχνίδια μας.

Δυνατή εντός η Φινλανδία

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με το παιχνίδι στο Τάμπερε ανάμεσα στη Φινλανδία και τη Βοσνία, για τον 10ο όμιλο των προκριματικών. Οι Φινλανδοί μετά την ήττα μέσα στο πρόγραμμα από την Ιταλία (0-2), πέρασαν νικηφόρα από την Αρμενία με το καθαρό 2-0, πραγματοποιώντας μια σοβαρή και άκρως αποτελεσματική εμφάνιση. Έχουν εκμεταλλευτεί ιδανικά την έδρα τους στα τελευταία παιχνίδια, είναι αήττητη στα πέντε πρόσφατα με ρεκόρ 4-1-0, ενώ μάλιστα σε όλες τις νίκες κράτησε ανέπαφη την εστία της.

Από την άλλη, η Βοσνία ξεκίνησε με το «δεξί» τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά (νίκη 2-1 κόντρα στην Αρμενία εντός), ωστόσο δεν μπόρεσε να ζευγαρώσει τις νίκες της στο Σαράγιεβο και στο δεύτερο παιχνίδι αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Ελλάδα, σε παιχνίδι που βρέθηκε να μπροστά στο σκορ με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο. Ο κόουτς Προσινέτσκι έχει καλέσει πολλούς καινούργιους ποδοσφαιριστές στην αποστολή και είναι λογικό η συνοχή της ομάδας να έχει κλονιστεί σε μεγάλο βαθμό. Η Φινλανδία θα βασιστεί και πάλι στην έδρα της, θεωρούμε ότι μπορεί να πάρει τους τρεις βαθμούς, αλλά το παιχνίδι είναι αρκετά ισορροπημένο και γι' αυτό καταλήξαμε στο 1 DNB σε απόδοση 1.90.

Με τα γκολ στο Ικόνιο

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι της Τουρκίας κόντρα στη Γαλλία, για τον 8ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Euro. Οι Τούρκοι, από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας ο Σενόλ Γιουνές, αποδίδουν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και μέχρι στιγμής στα προκριματικά μετρούν δύο νίκες κόντρα σε Αλβανία (0-2) και Μολδαβία (4-0). Θα παλέψουν με την Ισλανδία για τη 2η θέση και το παιχνίδι με τη Γαλλία είναι αρκετά σημαντικό, αν καταφέρει να αποφύγει την ήττα, τότε θα πάει με καλή ψυχολογία στο παιχνίδι της Τρίτης με την Ισλανδία (εκτός έδρας).

Η Γαλλία, από την άλλη, μετράει δύο άνετες νίκες μέχρι στιγμές, στην πρεμιέρα πέρασε νικηφόρα με 4-1 από την Μολδαβία και συνέχισε τις πειστικές εμφανίσεις, διασύροντας με 4-0 την Ισλανδία εντός έδρας. Οι «τρικολόρ» διαθέτουν υψηλή ποιότητα από τη μέση και μπροστά, κάτι παρόμοιο ισχύει και για την Τουρκία, οπότε εκτιμούμε ότι θα δούμε ματς με καλό ρυθμό και πολλά τέρματα. Κρατάμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.05.

Σε φουλ φόρμα η Μιάλμπι

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με παιχνίδι από τη Β' Σουηδίας. Στη Στοκχόλμη η Μπρομαποϊκάρνα υποδέχεται τη Μιάλμπι για τη 12η αγωνιστική της Σουπερέταν. Οι γηπεδούχοι εξακολουθούν να βρίσκονται σε τραγική κατάσταση, έρχονται από τρεις διαδοχικές ήττες, ενώ αγνοούν τη χαρά της νίκης έξι αγωνιστικές (0-1-5). Μάλιστα, βρίσκονται στην τελευταία θέση της κατάταξης με μόλις επτά πόντους, στο -2 απ' τα μπαράζ και στο -5 απ' την απευθείας παραμονή.

Στην αντίπερα όχθη, η Μιάλμπι συνεχίζει να εκπλήσσει τους πάντες με τις εμφανίσεις της, έφθασε το νικηφόρο σερί της στις επτά αγωνιστικές, φιγουράροντας φυσιολογικά στις θέσεις της απευθείας ανόδου (2η με 24 πόντους). Χωρίς άγχος παίζουν οι φιλοξενούμενοι, πηγαίνουν με δύο σημαντικές απουσίες στη Στοκχόλμη (δύο βασικά στελέχη είναι τιμωρημένοι), παρόλα αυτά είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν την κατάσταση της γηπεδούχου και να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα απ' τη Στοκχόλμη. Επιλέγουμε 2 DNB σε απόδοση 2.12.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos