Με τα γκολ στο Ισημερινός – Ιαπωνία και στη Β' Σουηδίας

24 Ιουνίου 2019 14:16

Υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον στο πρόγραμμα της Δευτέρας (24/06), ξεχωρίζει φυσικά η τελευταία αγωνιστική του 3ου ομίλου στο Κόπα Λιμπερταδόρες, εκεί όπου Χιλή και Ουρουγουάη έχουν προκριθεί και δίνουν μάχη για την «πρωτιά», ενώ Ισημερινός και Ιαπωνία μόνο με νίκη θα συνεχίσουν την πορεία τους στη διοργάνωση.


Σήμερα, επίσης, υπάρχουν τρία παιχνίδια στη Β' Σουηδίας, δράση επίσης σε Κόπα Άφρικα, Γκολντ Καπ και Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U21. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρία προγνωστικά στοιχήματος, πάμε να τα δούμε παρακάτω αναλυτικά παρακάτω.

Ανοικτό παιχνίδι στο Μπέλο Οριζόντε

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με το παιχνίδι ανάμεσα στον Ισημερινό και την Ιαπωνία. Οι δύο ομάδες μετά και την ολοκλήρωση του 2ου ομίλου χρειάζονται μόνο νίκη για να συνεχίσουν την πορεία τους στο Κόπα Αμέρικα. Ο Ισημερινός πραγματοποίησε συμπαθητική εμφάνιση κόντρα στη Χιλή, ήταν ανταγωνιστικός για μεγάλο χρονικό διάστημα στο παιχνίδι, οι αδυναμίες τους όμως στην άμυνα ήταν η αιτία να του στερήσουν τον βαθμό. Από την άλλη, η Ιαπωνία κοίταξε στα μάτια ένα εκ των φαβορί για το τρόπαιο, την Ουρουγουάη, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2. Έδειξε σημαντική βελτίωση κυρίως στην επίθεση, προκάλεσε προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα, αν και η Ουρουγουάη είχε κάποιες καλές ευκαιρίες στο φινάλε να πάρει τη νίκη. Περιμένουμε από αμφότερες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για τη νίκη, το σκορ μπορεί να φθάσει σε υψηλά επίπεδα και το Over 2.5 σε απόδοση 1.80 αποτελεί την επιλογή μας.

Γκολ εκατέρωθεν στο Βέκχουε

Συνεχίζουμε με το Έστερ – Βάρμπεργκ. Οι γηπεδούχοι έχουν έφεση στις ισοπαλίες απ' τα τέλη Μαΐου, με το εντός έδρας 2-2 κόντρα στη Μπρομαποϊκάρνα έφθασαν τις τρεις διαδοχικές, αγνοούν τη χαρά της νίκης στις έξι πρόσφατες αγωνιστικές (0-4-2), μετρώντας μόλις μια επιτυχία τη φετινή σεζόν (1-7-4). Παραμένουν φυσικά στα χαμηλά στρώματα της κατάταξης, στο -2 απ' τα μπαράζ και στο -3 απ' την παραμονή. Πάντως, οφείλουμε να αναφέρουμε πως έχουν κάνει καλά παιχνίδια το τελευταίο χρονικό διάστημα και η 2η νίκη στη σεζόν δε θα αργήσει να έρθει. Η Βάρμπεργκ, από την άλλη, έρχεται από την πρώτη ήττα στη σεζόν (3-1 από τη Γιόνσεπινγκ), εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή και στο +8 απ' τα μπαράζ ανόδου, έχοντας παιχνίδι λιγότερο από τις ομάδες που βρίσκονται από κάτω της.. Η Έστερ έχει βρει τον καλό της εαυτό στην επίθεση, πέτυχε πέντε γκολ στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, ενώ η Βάρμπεργκ παραβιάζει με ευκολία τα αντίπαλα δίχτυα και το ίδιο περιμένουμε να πράξει και στο Βέκχουε. Κρατάμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.80.

Αμφίσκορο στο Γκέτεμποργκ

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με το παιχνίδι ΓΚΑΪΣ – Ντέγκερφορς. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε κακή κατάσταση, έρχονται από τρεις διαδοχικές ήττες και στο πρόσφατο χρονικά παιχνίδι τους ηττήθηκαν στο γειτονικό ντέρμπι με 1-0 από την Εργκρίτε. Έχουν υποχωρήσει αρκετές θέσεις στη βαθμολογία, αυτή τη στιγμή ισοβαθμούν με τη 13η Φρέι που βρίσκεται στα μπαράζ παραμονής. Στην αντίπερα όχθη, η Ντέγκερφορς επανήλθε στα νικηφόρα αποτελέσματα, έπειτα από πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-3), κερδίζοντας 3-2 τη Βαστέρας εντός έδρας. Απέκτησε έτσι καλή ψυχολογία και ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Δεν έχει περιθώρια για απώλειες η ΓΚΑΪΣ, καλείται να αναζητήσει τη νίκη, αντιμετωπίζει ωστόσο σοβαρά αμυντικά κενά και η Ντέγκερφορς είναι σε θέση να τα εκμεταλλευτεί. Επιλέγουμε Goal/Goal σε απόδοση 1.70.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos