Με την παράδοση η Ριέκα - Σπάει το ρόδι η Κλουζ

20 Ιουλίου 2019 12:26

Αρκετές αναμετρήσεις από τα ...μικρότερου βεληνεκούς πρωταθλήματα της Ευρώπης περιλαμβάνει το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι, με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.


Στην Κροατία έχουμε τη δεύτερη ημέρα της πρεμιέρας, την ώρα που στη Ρουμανία η Κλουζ θα προσπαθήσει να σπάσει το ρόδι για φέτος. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε τα πάντα για το στοίχημα. Aς περάσουμε τώρα στην ανάλυση των αγώνων.

Με την παράδοση η Ριέκα

Με στόχο την κατάκτηση του τίτλου, η Ριέκα υποδέχεται σήμερα τη Βαραζντίν που ανέβηκε την περασμένη σεζόν από τη δεύτερη κατηγορία της Κροατίας, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του πρωταθλήματος στην Κροατία. Το συγκρότημα του Μπίσκαν δεν κατάφερε να ακολουθήσει το ρυθμό της Ντιναμό Ζάγκρεμπ την περασμένη σεζόν, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση της κατάταξης. Παράλληλα, εξασφάλισε το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. "Γνωρίζουμε πως θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι κόντρα στη Βαραζντίν", υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Ριέκα.

Από την άλλη πλευρά, η Βαραζντίν πραγματοποίησε σπουδαία πορεία στη δεύτερη κατηγορία της χώρας, εξασφαλίζοντας την άνοδό της στα μεγάλα σαλόνια μετά από επτά χρόνια. Από την 1η Ιουλίου ο Μπόριμιρ Πέρκοβιτς αποτελεί το νέο προπονητή της. Εν όψει της σημερινής μάχης με τη Ριέκα είπε: "Δεν νικάει πάντα το φαβορί στο ποδόσφαιρο, οι ποδοσφαιριστές μου θα τα δώσουν όλα". Στις 15 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η Ριέκα με αντίπαλο τη Βαραζντίν γνώρισε μόλις μία ήττα (8-6-1). Θεωρούμε πως θα μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα, χωρίς ωστόσο να εντυπωσιάσει ιδιαίτερα. Επιλογή μας αποτελεί το 1 & under 3,5 σε απόδοση 1.90.

Σπάει το ρόδι η Κλουζ

Η Κλουζ θα ψάξει την πρώτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα Ρουμανίας στην έδρα της Ακαντέμικα Κλιντσένι. Οι γηπεδούχοι έχασαν μέσα από τα χέρια τους το βαθμό της ισοπαλίας την προηγούμενη βδομάδα στην έδρα της Κραϊόβα. Ισοφάρισαν σε 2-2 στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ωστόσο λίγο αργότερα επιβεβαίωσαν πως έχουν πολλά αμυντικά προβλήματα, καθώς δέχτηκαν γκολ από τον Κονσταντίν. "Δεν φοβόμαστε την Κλουζ, κάθε εβδομάδα που περνάει θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι", είπε ο προπονητής της Ακαντέμικα, Ίλιε Ποενάρου.

Στην αντίπερα όχθη, η Κλουζ προέρχεται από την σπουδαία πρόκριση επί της Αστάνα στο 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Την προηγούμενη βδομάδα "σκόνταψε" εντός έδρας με αντίπαλο την Πόλι Ιάσι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Με δεδομένο πως ακολουθεί σε λίγες ημέρες μία σημαντική ευρωπαϊκή αναμέτρηση κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Ρουμανία, θα επιλέξουμε το 2 & under 3,5 σε απόδοση 2.10.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos