Στοίχημα: Με κάλυψη η Λίμπερετς! - Φαβορί η Γιαγκελόνια

27 Ιουλίου 2019 13:59

"Χειμωνιάτικο" από εδώ και στο εξής το κουπόνι πάμε στοίχημα, αφού τα περισσότερα από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους. Πλούσιο και σήμερα το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, θα ασχοληθούμε αναλυτικά με παιχνίδια από το πρωτάθλημα Τσεχίας, αλλά και αυτό της Πολωνίας.

Επιβεβαιώνει τον τίτλο του φαβορί η Γιαγκελόνια

2η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Πολωνίας, με τη Γιαγκελόνια να δίνει σήμερα το πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν υποδεχόμενη τη Ρακόβ, που επέστρεψε φέτος στη μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1997-98. Ξεκίνημα με το δεξί για τη Γιαγκελόνια, που διέλυσε στην πρεμιέρα με 3-0 την Άρκα εκτός έδρας, εντυπωσιάζοντας με την εικόνα της.Επιβλητική εμφάνιση από την ομάδα του Μαμρότ, που έδειξε πως βρίσκεται σε καλή φόρμα, κάτι που φάνηκε και από την εικόνα της στα φιλικά προετοιμασίας.

Από την άλλη η Ρακόβ δεν κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της, αφού γνώρισε εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Κορόνα Κιέλτσε. Εμφανίστηκε απροετοίμαστη στην πρεμιέρα και δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει περισσότερα. Ίσως χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί στα δεδομένα της μεγάλης κατηγορίας, από την οποία απείχε δεκαετίες. Ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι, θα επιλέξουμε το 1&Over 1.5 σε απόδοση 1.95.

Ανώτερη η Λίμπερετς

Τελευταία επιλογή για σήμερα έρχεται από το παιχνίδι Ζλιν – Λίμπερετς για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Τσεχίας, όπου θα κρατήσουμε το 2(DNB) σε απόδοση 2.00. Απογοητευτικό ξεκίνημα για τη Ζλιν στο πρωτάθλημα, που γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική την ήττα με 1-0 από Σίγμα Όλομουτς εκτός έδρας. Επιβεβαίωσε ξανά πως αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων, αφού στην πρεμιέρα ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της από τη Σλάβια Πράγας. Παίζει σήμερα χωρίς περιθώρια για απώλειες κόντρα σε μια ανώτερη ομάδα όπως η Λίμπερετς.

Οι φιλοξενούμενοι παρά την καλή τους εμφάνιση κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν ηττήθηκαν με 2-1 εντός έδρας, αφήνοντας έτσι στην άκρη τη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στην Μπάνικ Οστράβα (2-1). Η Λίμπερετς έχει παρουσιάσει καλύτερα στοιχεία στο ξεκίνημα και με σοβαρή εμφάνιση μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα που ψάχνει. Θα κρατήσουμε το 2(DNB) σε απόδοση 2.00.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos