Στοίχημα: Προβάδισμα οι έδρες στη Σουηδία, διπλό η Λοκομοτίβ

03 Αυγούστου 2019 13:20

Το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα του Σαββάτου (03/08) παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς υπάρχει πρεμιέρα στις μικρές κατηγορίας της Αγγλίας και της Σκωτίας, όπως επίσης και στην Α' Ολλανδίας


Την επόμενη εβδομάδα το κουπόνι θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο και είναι λογικό να υπάρχει πληθώρα επιλογών. Τρία αξιόλογα προγνωστικά στοιχήματος, δύο από τη Ρωσία κι ένα από τη Σουηδία έχει επιλέξει το Betarades.gr τη σημερινή ημέρα. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρειτε αναλυτικούς οδηγούς για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως η Tipbet. Πάμε να τα δούμε τις προτάσεις μας.

Φάλκενμπεργκ με κάλυψη

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας από το Φάλκενμπεργκ - Χέλσινγκμποργκ. Οι γηπεδούχοι βασίζονται αποκλειστικά και μόνο στην έδρα τους για να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Εκεί, είναι αήττητοι στους τέσσερις τελευταίους αγώνες (2-2-0) και ψάχνουν ακόμη μια νίκη για να απομακρυνθούν περισσότερο από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.

Από την άλλη, η Χέλσινγκμποργκ έρχεται από δύο διαδοχικές ήττες, χωρίς καν να σκοράρει, και αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα μακριά από την έδρα της (ρεκόρ 1-2-5). Ο άσσος βρίσκεται σε υψηλές αποδόσεις, θα τον καλύψουμε με το DNB και το 1.80 κρίνεται μια χαρά επιλογή.

Αμφίσκορο στην Αικατερινούπολη

Συνεχίζουμε με Ρωσία και το παιχνίδι της Ουράλ με τη Ροστόφ. Η Ουράλ προσγειώθηκε απότομα στη σκληρή πραγματικότητα μετά την ήττα από τη Ντιναμό με 2-0 στη Μόσχα. Έμεινε για πρώτη φορά άσφαιρη στο πρωτάθλημα, αφού στις δύο πρώτες αγωνιστικές μέτρησε δύο νίκες κόντρα στις Ούφα (3-2) και Αχμάτ Γκρόζνι (3-0).

Στον αντίποδα, η Ροστόφ αφήνει καλές εντυπώσεις στο πρωτάθλημα, είναι αήττητη τρία παιχνίδια (2-1-0) και την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε 3-2 την Άρσεναλ Τούλα εκτός έδρας. Βρίσκει δίχτυα με ευκολία, ενώ δεν είναι καθόλου σταθερή στα μετόπισθεν και δέχεται πολλές φάσεις. Αναμένουμε ανοικτό παιχνίδι με εκατέρωθεν ευκαιρίες, επιλέγουμε Goal/Goal σε απόδοση 1.90.

Αντιδρά η Λοκομοτίβ Μόσχας

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με το παιχνίδι στη Σαμάρα ανάμεσα στην Κρίλια και τη Λοκομοτίβ Μόσχας. Οι γηπεδούχοι πλήρωσαν για ακόμη μια φορά την κάκιστη αμυντική τους λειτουργία και μετά την ήττα από την Άρσεναλ Τούλα (2-3), γνώρισαν ακόμη μια από την Ούφα με 2-1 εκτός έδρας.

Η Λοκομοτίβ, από την άλλη, υπέστη την πρώτη ήττα στη σεζόν, χάνοντας στο ντέρμπι της Μόσχας από την ΤΣΣΚΑ με 2-1 εκτός έδρας. Καλείται να βρει άμεσα αντίδραση, διότι έχει μείνει ήδη στο -5 από την πρωτοπόρο Ζενίτ και σε περίπτωση νέας γκέλας μπορεί να δει τη διαφορά να μεγαλώνει ακόμη περισσότερο. Περιμένουμε από τους Μοσχοβίτες να επιβεβαιώσουν εντός γηπέδου την ανωτερότητά τους, το διπλό παίζει σε καλές τιμές και θα το κρατήσουμε στο 2.05.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos