Στοίχημα: Ανώτερη η Λεχ Πόζναν! - Με τα γκολ στο "Stade de l'Aube"

09 Αυγούστου 2019 13:21

Στα... καλύτερα του το κουπόνι πάμε στοίχημα, με την Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας να επιστρέφει σήμερα στη δράση και τη Λίβερπουλ να υποδέχεται τη Νόριτς στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 1ης αγωνιστικής. Φυσικά πρεμιέρα έχουμε στο πρωτάθλημα Γαλλίας, αλλά και για την Primeira Liga της Πορτογαλίας.


Δυο οι σημερινές μας επιλογές, θα ασχοληθούμε με αναμετρήσεις από Πολωνία και Β' Γαλλία τις οποίες θα αναλύσουμε παρακάτω. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα. Πάμε όμως στα παιχνίδια μας!

Αφεντικό στην έδρα της η Λεχ Πόζναν

Πρώτη επιλογή έρχεται από την αναμέτρηση Λεχ Πόζναν – Σλασκ, όπου θα κρατήσουμε τον άσσο σε απόδοση 1.85. Δυνατό ξεκίνημα για τη Λεχ Πόζναν, που είναι μια από τις πιο δυνατές ομάδες της κατηγορίας, ελπίζει πως θα καταφέρει να κάνει φέτος το κάτι παραπάνω. Επικράτησε την προηγούμενη αγωνιστική με 2-1 της Λοντζ εκτός έδρας, πανηγυρίζοντας τη δεύτερη διαδοχική της νίκη. Παραμένει αήττητη μετά το πέρασμα τριών αγωνιστικών και θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει την έδρα της, προκειμένου να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί της.

Υποδέχεται τη φορμαρισμένη Σλασκ, με την οποία ισοβαθμεί. Απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) από τη Λέγκια την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ προηγήθηκαν οι νίκες επί των Βίσλα Κρακοβίας (0-1) και Πιάστ Γκλίβιτσε (2-1). Δυνατό τεστ για τη Λεχ Πόζναν, που πρόκειται ωστόσο για μια ποιοτικότερη ομάδα και με σοβαρή εμφάνιση μπορεί να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Με τα γκολ στο "Stade de l'Aube"

3η Αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β' Γαλλίας, θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση Τρουά – Χάβρη όπου θα κρατήσουμε το G/G σε απόδοση 2.00. Αντίδραση μετά την εντός έδρας ήττα (1-2) από την Κλερμόν ψάχνει η Τρουά. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα στη σεζόν, είχε προηγηθεί η νίκη στην πρεμιέρα στη Νιόρ (0-2), σε παιχνίδι που ήταν καλύτερη και κέρδισε χωρίς να ζοριστεί ιδιαίτερα.

Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα η Χάβρη, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Νιόρ την προηγούμενη αγωνιστική. Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία μετά απ' αυτή που προηγήθηκε με την Αζαξιό (2-2 εκτός), βρίσκεται ακόμη στην αναζήτηση της πρώτης της νίκης, την οποία επιθυμεί να πάρει στην έδρα της Τρουά. Συνηθίζει να παίζει ανοιχτά το Over 2.5 σημειώθηκε στα 5/6 πρόσφατα παιχνίδια της, ενώ το G/G επιβεβαιώθηκε στα 4/5 τελευταία ματς. Περιμένουμε ένα δυνατό ματς, θα επιλέξουμε το Goal/Goal.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos