Στοίχημα: Με τα γκολ στη Ρώμη, με το κίνητρο στο Όσλο (video)

12 Οκτωβρίου 2019 12:51

Το πρόγραμμα του Σαββάτου(12/10) περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για τα προκριματικά του EURO 2020 με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.


Το εθνικό μας συγκρότημα έχει δύσκολο έργο στην Ιταλία, ενώ μεγάλη μάχη αναμένεται να γίνει στη Νορβηγία, την οποία επισκεπτονται οι Ισπανοί.

Παράλληλα συνεχίζεται η δράση στη Segunda Division. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε όλα τα αποτελέσματα Σούπερ Λιγκ. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

 "Ανοιχτό" παιχνίδι στην ιταλική πρωτεύουσα

Στις 21:45, στο Ολίμπικο της Ρώμης δοκιμάζεται η εθνική μας ομάδα, απέναντι στους πρωτοπόρους του 10ου ομίλου Ιταλούς.

Οι σκουάντρα ατζούρα μετρά 6/6 νίκες στα προκριματικά και ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της στο επερχόμενο Euro. Στο "παράθυρο" του Σεπτεμβρίου δεν έπεισε ιδιαίτερα με την απόδοσή της, όμως κατάφερε να πάρει δύο εκτός έδρας νίκες στην Αρμενία (1-3) και τη Φινλανδία (1-2), σκοράροντας τα νικητήρια τέρματα και στις δύο περιπτώσεις στο τελευταίο τέταρτο των αγώνων. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αναμένεται να κατεβάσει ένα πολύ επιθετικό σχήμα με Ιμπόμπιλε, Κιέζα, Ινσίνιε και Μπερναντέσκι.

Το εθνικό μας συγκρότημα έχει... αποχαιρετήσει. Μετά την ήττα με 1-0 στη Φινλανδια, απέτυχε να επικρατήσει και του Λιχτενστάιν εντός έδρας, δεχόμενο την ισοφάριση στο 85ο λεπτό. Ο νέο τεχνικός Φαντ Σιπ "έκοψε" τους παλιούς από την αποστολή της ομάδας, στην προσπάθειά του να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες με μικρότερη εμπειρία, αφού δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, στην επίθεση της Εθνικής θα αγωνιστούν οι Κουλούρης, Βρουσάι και Φετφατζίδης, ενώ στο κέντρο άμυνας πιθανότατα θα ντεμπουτάρει με το εθνόσημο ο Χατζηδιάκος.

Οι Ιταλοί θα αγωνιστούν με ενθουσιασμό στο γεμάτο Ολίμπικο, δεν θα υπάρχουν ιδιαίτερες σκοπιμότητες στον αγώνα και αναμένουμε ανοιχτό παιχνίδι με πολλά γκολ. Επιλογή το Over 2.5, σε απόδοση 1.83.

 Ανταγωνιστικοί και με έξτρα κίνητρο οι Νορβηγοί

Στις 21:45, στο Ούλεβαλ του Όσλο, οι Νορβηγοί υποδέχονται τους Ισπανούς για την 7η αγωνιστική του 6ου ομίλου.

Η Νορβηγία κατατάσσεται 4η με 9 βαθμούς, αλλά βρίσκεται μόλις στο -2 από τη 2η θέση που οδηγεί στα τελικά του Euro και έχει εύκολο πρόγραμμα τις τελευταίες αγωνιστικές. Στο "παράθυρο" του Σεπτεμβρίου επικράτησε εύκολα της Μάλτας με 2-0 (εντός) και στη συνέχεια απέσπασε πολύτιμο βαθμό (1-1) στην έδρα των Σουηδών.

Η Ισπανία κάνει περίπατο στον όμιλο και με 6/6 νίκες έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρόκριση. Το Σεπτέμβρη πέρασε από τη Ρουμανία με το κολακευτικό για τους γηπεδούχους 1-2 και στη συνέχεια επικράτησε, στο ρελαντί, των Νήσων Φερόε με 4-0. Αναμένεται να δοκιμάσει νέα πρόσωπα ο coach Μορένο.

Οι Νορβηγοί έχουν το βαθμολογικό κίνητρο και απέδειξαν στην Ισπανία, στον πρώτο γύρο, ότι μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια τη "φούρια ρόχα", όταν ηττήθηκαν δύσκολα με 2-1. Δυνατοί εντός έδρας οι Σκανδιναβοί, αναμένουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι και ο άσος με ασιατικό χάντικαπ (+1), σε απόδοση 1.93, έχει αξία. Σε περίπτωση νίκης των Ισπανών με ένα γκολ διαφορά παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Υπάρχει αξία στο Goal/Goal

Στις 19:00, στο Estadio Francisio de la Ηera, η Εξτρεμαδούρα φιλοξενεί την Πονφεραδίνα, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής για τη Segunda Division.

Η Εξτρεμαδούρα βρίσκεται στη 13η θέση με 12 πόντους (3-3-4) και τέρματα 10-10. Είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, αφού προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες, οι δύο μάλιστα εκτός έδρας. Πιο πρόσφατα πέρασε από την Τενερίφη με σκορ 1-2.

Η Πονφεραδίνα βρίσκεται στην 11η θέση με 13 βαθμούς (3-4-3) και τέρματα 14-12. Προέρχεται από την εντός έδρας επικράτηση με 2-0 επί της αδύναμης Μιραντές.

Στα τρια από τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της "Πόνφε" επιβεβαιώθηκε το G/G. Η Εξτρεμαδούρα είναι "καυτή" έχοντας πετύχει έξι τέρματα τις τρεις τελευταίες βδομάδες. Επιλογή μας από τον αγώνα το Goal/Goal σε απόδοση 2.08

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos