Στοίχημα: Με τα γκολ στο Champions League!

23 Οκτωβρίου 2019 16:03

Το κουπόνι πάμε στοίχημα της Τετάρτης (23/10) παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.


Το Champions League συνεχίζεται και το Betarades.gr... συνεχίζει ακάθεκτο! Σήμερα, ξεχωρίσαμε την αναμέτρηση της Λιλ με τη Βαλένθια. Ωστόσο, στοιχηματικές επιλογές προκύπτουν και από άλλες διοργανώσεις. Συγκεκριμένα, από την Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας στο ποδόσφαιρο, και από το Eurocup στο μπάσκετ. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε όλα τα αποτελέσματα για το στοίχημα, ανά πάσα στιγμή. Ας δούμε τώρα τις προτάσεις μας!

Σκοράρουν στη Γαλλία

Η αρχή στα προγνωστικά στοιχήματος γίνεται από το Λιλ - Βαλένθια, για το Champions League. Πρόκειται για τον όγδοο όμιλο της διοργάνωσης, και την τρίτη αγωνιστική του. Το ματς είναι πολύ κρίσιμο από βαθμολογικής άποψης.

Η Λιλ είναι αυτήν τη στιγμή στην τελευταία θέση του ομίλου. Σε δύο ματς έχει ισάριθμες ήττες, από Άγιαξ και Τσέλσι. Στο Άμστερνταμ δεν ήταν ανταγωνιστική, και έχασε με 3-0. Ωστόσο, όταν φιλοξένησε την Τσέλσι, παρουσίασε βελτιωμένο πρόσωπο. Ηττήθηκε βέβαια στο τέλος με 1-2. Γενικά, δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, και κυρίως αμυντικά. Αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερις αγώνες, ενώ δέχτηκε γκολ σε όλους εξ αυτών. Συνολικά, μετράει πέντε Goal/Goal στα έξι τελευταία ματς που έδωσε. Αν κάνει κάτι... σωστά, είναι ότι παίζει ωραίο ποδόσφαιρο στην επίθεση. Δημιουργεί ευκαιρίες και σκοράρει.

Η Βαλένθια με τη σειρά της, αντιμετωπίζει και αυτή αμυντικά προβλήματα. Η εστία της άλλωστε, παραβιάστηκε στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Στη La Liga, κατάφερε να πάρει τον βαθμό στην έδρα της Ατλέτικο. Έχει κάνει ήδη ένα μεγάλο «διπλό» στο γκρουπ, επί της Τσέλσι, με 0-1. Αυτό το αποτέλεσμα της δίνει άλλον αέρα για τη διεκδίκηση της πρόκρισης. Επίσης, είναι και... μαξιλαράκι για την τρίτη θέση, που οδηγεί στο Europa League. Οι «Νυχτερίδες» είναι ποιοτική ομάδα και μπορούν να απειλήσουν τη Λιλ.

Σε κάθε περίπτωση, το αποψινό ματς είναι αμφίρροπο. Και οι δύο θα κυνηγήσουν τη νίκη, και έχουν τις πιθανότητές τους. Εμείς θα εστιάσουμε στο κίνητρό τους και στα αμυντικά προβλήματα. Περιμένουμε γκολ εκατέρωθεν και πάμε με το Goal/Goal στο 1.80.

«Στήριγμα» η Ντέρμπι

Στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας, έχουμε σήμερα τη συνέχεια της 13ης αγωνιστικής. Σε αυτό το πλαίσιο, η Ντέρμπι φιλοξενεί τη Γουίγκαν, στις 21:45. Το ματς έχει και βαθμολογικό, αλλά και στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Η Ντέρμπι έτρεχε ένα δυνατό αήττητο σερί, το οποίο σταμάτησε άδοξα στην έδρα της Τσάρλτον. Δεν έπαιξε καλά σε αυτό το παιχνίδι, και το πλήρωσε ακριβά. Το βαρύ 3-0 τα λέει όλα. Έτσι, οι γηπεδούχοι έμειναν χαμηλά στη βαθμολογία. Συγκεκριμένα, εντοπίζονται στην 15η θέση, με 15 πόντους. Δεν χάνουν εύκολα, αλλά δεν κερδίζουν κιόλας. Ενδεικτικά, έχουν έξι ισοπαλίες σε δώδεκα ματς. Πάντως, οι δυνατότητές τους είναι για παραπάνω. Πρέπει συνεπώς, να κερδίζει ματς σαν το σημερινό, μέσα στο «σπίτι» της. Η νίκη είναι το μόνο αποτέλεσμα που υπάρχει για την Ντέρμπι.

Στην αντίπερα όχθη, η Γουίγκαν προέρχεται από νίκη. Αντιμετώπισε τη Νότιγχαμ Φόρεστ εντός έδρας και επικράτησε με 1-0. Βέβαια, δεν αποτελεί μια ομάδα άξια εμπιστοσύνης. Κερδίζει και χάνει εναλλάξ στο πρωτάθλημα, μη μπορώντας να σταθεροποιήσει την απόδοσή της. Φυσικά, και το ρόστερ της δεν είναι ιδιαίτερα δυνατό. Εκτός έδρας είναι πολύ αδύναμη στο πρωτάθλημα, με πέντε ήττες και μία ισοπαλία, σε έξι αγώνες. Δύσκολα θα μπορέσει να πάρει κάτι θετικό απόψε.

Επιπλέον, η Ντέρμπι είναι αήττητη στα πέντε τελευταία ματς με αντίπαλο τη Γουίγκαν. Οι γηπεδούχοι είναι ανώτεροι, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν... μπορούν μακριά από το «σπίτι» τους. Επιλέγουμε «άσο» σε απόδοση 2.00.

Ανώτερη η Γαλατά

Αφήνουμε τώρα το ποδόσφαιρο και πάμε στο μπάσκετ. Συγκεκριμένα, ασχολούμαστε με το Eurocup και το Γαλατασαράι - Μπουντούτσνοστ. Το ματς είναι για την τέταρτη αγωνιστική του τετάρτου ομίλου της διοργάνωσης.

Φαβορί υπάρχει στην αναμέτρηση, και δεν είναι άλλο από τη Γαλατασαράι. Οι γηπεδούχοι έχουν ρεκόρ 2-1 στον όμιλο. Κέρδισαν σχετικά εύκολα την Τρέντο και την Όλντενμπουργκ. Την περασμένη αγωνιστική, έχασαν δύσκολα με 88-83 από την Ουνικάχα στη Μάλαγα. Στο πρωτάθλημα μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες, με τελευταία την εκτός έδρας απέναντι στην Αφιόν. Η Γαλατά είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, όπου φέτος έχει μόνο νίκες σε επίσημα παιχνίδια. Έχει το πάνω χέρι απόψε με έναν αδύναμο αντίπαλο.

Η Μπουντούτσνοστ είναι ένα επίπεδο κάτω από τους Τούρκους, σε θέμα ποιότητας. Το 0-3, που είναι το ρεκόρ τους στο Eurocup, λέει πολλά. Στο πρωτάθλημα, έχασαν από την Κόπερ Πριμόρσκα με 80-83. Επιβεβαίωσαν λοιπόν, ότι δεν διανύουν την καλύτερη δυνατή αγωνιστική τους περίοδο. Είχαν κερδίσει βέβαια τον Ερυθρό Αστέρα, με 81-89. Ωστόσο αυτό μάλλον ήταν η εξαίρεση στον κανόνα. Η Μπουντούτσνοστ δεν είναι καλά και έχει πολύ δύσκολο έργο σήμερα.

Οι γηπεδούχοι υπερέχουν σε όλους τους τομείς. Στο γήπεδό τους γίνονται ακόμα πιο ισχυροί και απόψε έχουν όλα τα φόντα για μια εύκολη επικράτηση. Καταλήγουμε στο Γαλατασαράι -7.5 σε απόδοση 1.80.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos