Στοίχημα: Γκολ στην Πολωνία, με την Άλμπα στη Euroleague!

19 Νοεμβρίου 2019 17:09

Το κουπόνι πάμε στοίχημα της Τρίτης (19/11) έχει μεγάλο ενδιαφέρον! Το Betarades.gr έχει εντοπίσει ξανά κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος. Για ακόμα μία μέρα, τα Προκριματικά του Euro 2020 είναι αυτά που πρωταγωνιστούν στο πρόγραμμα.


Εμείς, κρατήσαμε μια επιλογή από το Πολωνία - Σλοβενία. Αγώνες όμως, έχει και στην Αγγλία, για το FA Cup. Εκεί, εστιάζουμε επίσης σε ένα παιχνίδι. Όσον αφορά τώρα το στοίχημα μπάσκετ, δεν θα μπορούσε να μείνει απ' έξω. Άλλωστε, απόψε έχει Euroleague. Ήρθε η ώρα λοιπόν, να δούμε αναλυτικά τις προβλέψεις μας από το σημερινό κουπόνι!

Χωρίς άγχος στη Βαρσοβία

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος σήμερα από τον έβδομο όμιλο των Προκριματικών Euro 2020. Εδώ, η πρωτοπόρος Πολωνία υποδέχεται τη Σλοβενία. Το ματς δεν έχει βαθμολογική σημασία και αυτό ευνοεί τα... γκολ!

Η Πολωνία έπιασε ικανοποιητικά στάνταρ απόδοσης σε αυτήν τη διοργάνωση και δίκαια κατέλαβε την πρώτη θέση του ομίλου. Αυτό δεν μπορεί να αλλάξει ακόμα και με ήττα σήμερα, διότι υπερέχει στην ισοβαθμία της Αυστρίας. Οι γηπεδούχοι είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και μετράνε τρεις σερί νίκες στο θεσμό. Τελευταία, αυτή επί του Ισραήλ με 1-2. Απόψε, θέλουν να γιορτάσουν με τον κόσμο τους την πρόκριση. Επομένως, θα ψάξουν... σκορ και θέαμα, δίνοντας βάση κυρίως στην επίθεση!

Απελευθερωμένη θα αγωνιστεί και η Σλοβενία στο αποψινό ματς. Οι φιλοξενούμενοι απέτυχαν στα προκριματικά, καθώς έμειναν εκτός των δύο πρώτων θέσεων. Θέλουν βέβαια να παραμείνουν τρίτοι, για λόγους γοήτρου. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισαν 0-1 τη Λετονία. Οι Σλοβένοι παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, αλλά θέλουν να κλείσουν με όμορφο τρόπο την πορεία τους στη διοργάνωση. Δεν θα κλειστούν πίσω, αλλά θα κυνηγήσουν τα γκολ για μια ενδεχόμενη μεγάλη νίκη!

Σε κάθε περίπτωση, το ματς αναμένεται θεαματικό. Οι γηπεδούχοι είναι σε φόρμα και... γιορτάζουν. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να βοηθήσουν με τον τρόπο παιχνιδιού τους, να γίνει ένα θεαματικό παιχνίδι. Πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.95.

Σφραγίζει την πρόκριση

Μεταφερόμαστε στο κύπελλο Αγγλίας. Για τον πρώτο γύρο της διοργάνωσης, η Έξετερ φιλοξενεί απόψε την Κέμπριτζ. Οι γηπεδούχοι έφτασαν μια ανάσα από την πρόκριση, αλλά σήμερα είναι έτοιμοι να την «κλειδώσουν».

Για ελάχιστα λεπτά δεν προκρίθηκε στην επόμενη φάση του FA Cup η Έξετερ. Στον πρώτο αγώνα με την Κέμπριτζ, κέρδιζε 0-1 μέχρι τις καθυστερήσεις. Παρόλα αυτά ισοφαρίστηκε, και έτσι διεξάγεται σήμερα ο επαναληπτικός. Οι γηπεδούχοι είναι γενικά ανώτεροι από τους φιλοξενούμενους. Στο πρωτάθλημα βρίσκονται στην τρίτη θέση, ενώ έχουν περάσει και στην επόμενη φάση του Λιγκ Τρόφι. Η Έξετερ προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με όλους τους θεσμούς, και δεν τα πάει άσχημα. Σήμερα, έχει το πάνω χέρι για το εισιτήριο του δευτέρου γύρου.

Σε κακό μομέντουμ βρίσκεται η Κέμπριτζ. Οι φιλοξενούμενοι δεν λένε να σηκώσουν κεφάλι. Στη League Two, φιγουράρουν στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας. Γλίτωσαν στο τέλος στο πρώτο ματς, αλλά δύσκολα θα τα καταφέρουν και απόψε. Η Κέμπριτζ πρέπει να δώσει βάση στο πρωτάθλημα και να αρχίσει να ανεβαίνει θέσεις. Αν δεν το κάνει σύντομα αυτό, δεν αποκλείεται να μπει σε μπελάδες. Προέρχεται από ήττα με 2-1 από τη Γουόλσολ. Δεν κερδίζει εδώ και τέσσερις αγώνες. Έχει νικήσει σε μόλις δύο από τα 13 πιο πρόσφατα ματς που έδωσε!

Οι συνθήκες της αναμέτρησης ευνοούν την Έξετερ. Παίζει στο γήπεδό της, είναι σε καλύτερη φόρμα και γενικά υπερέχει σε ποιότητα. Θεωρούμε ότι θα καθαρίσει την πρόκριση. Επιλέγουμε «άσο» σε απόδοση 2.01.

Ηθικόν... ακμαιότατον η Άλμπα

Σε ό,τι έχει να κάνει με το στοίχημα μπάσκετ, η προσοχή μας στρέφεται στη Euroleague. Η διαβολοβδομάδα ξεκινάει απόψε. Είναι η ένατη αγωνιστική της διοργάνωσης. Από τη μεριά μας, εστιάζουμε στο Άλμπα Βερολίνου - Ερυθρός Αστέρας.

Από ένα σπουδαίο «διπλό» στο ΟΑΚΑ προέρχεται η Άλμπα. Οι Γερμανοί, παρά τις τεράστιες ελλείψεις τους, ξεπέρασαν τον εαυτό τους και κέρδισαν τον Παναθηναϊκό μετά από δύο παρατάσεις. Το τελικό 105-106 τα λέει όλα. Η ομάδα του Ρενέσες παίζει με απόλυτο ομαδικό πνεύμα. Στο πρωτάθλημα Γερμανίας έβγαλε μια κούραση, και αυτό ήταν λογικό. Ηττήθηκε λοιπόν από τη Λούντβιγσμπουργκ, αλλά αυτό το αποτέλεσμα δεν μπορεί να της ρίξει ο ηθικό. Η ψυχολογία είναι στα ύψη μετά τη νίκη επί του «Τριφυλλιού» και η Άλμπα θα προσπαθήσει να κεφαλαιοποιήσει αυτήν την κατάσταση. Έτσι, οφείλει να κερδίσει σήμερα και να δώσει χαρά στον κόσμο της.

Εξάλλου, ο Ερυθρός Αστέρας χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής του μακριά από το Βελιγράδι. Οι Σέρβοι έχουν χάσει και στα τρία εκτός έδρας παιχνίδια τους στη φετινή Ευρωλίγκα. Επιπλέον, δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Την περασμένη αγωνιστική έχασαν και από τη Βιλερμπάν, και μάλιστα στο γήπεδό τους. Ο Γκαβρίλοβιτς αντικατέστησε πρόσφατα τον Τόμιτς στον πάγκο, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξει και νέα αλλαγή. Απόψε, ο Ερυθρός Αστέρας θα αγωνιστεί χωρίς Περπέρογλου και Γκιστ. Δύο απουσίες, που δεν καλύπτονται με το υπάρχον υλικό.

Η όλη συγκυρία του αγώνα, είναι υπέρ της Άλμπα. Οι Γερμανοί είναι σε καλύτερη φόρμα και η ψυχολογία τους έχει ανέβει κατακόρυφα μετά το ΟΑΚΑ. Πιστεύουμε ότι μπορούν να νικήσουν σχετικά εύκολα αυτόν τον Αστέρα. Καταλήγουμε στην Άλμπα -5.5 σε απόδοση 1.90.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos