Στοίχημα: Με τα γκολ σε Ανζέ και Κοβίλια!

03 Δεκεμβρίου 2019 13:30

Το πρόγραμμα της Τρίτης (03/12) περιλαμβάνει ενδιαφέροντα παιχνίδια για τους θεσμούς των κυπέλλων και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς!


Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις προσφορές των νόμιμων στοιχηματικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα, όπως οι goalbet προσφορές. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

 

"Ανοιχτό" παιχνίδι στην Ανζέ

Στις 20:00, στο Στάδιο Ρεϊμόντ Κοπά της Ανζέ, η τοπική ομάδα φιλοξενεί τη Μαρσέιγ, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής στη Ligue 1.

Η Ανζέ αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της σεζόν, αφού μετά από 15 παιχνίδια βρίσκεται στην 3η θέση με 24 πόντους και τέρματα 19-19. Το Σάββατο ηττήθηκε στην έδρα της Νις με 3-1 και έχασε την ευκαιρία να εδραιώσει τη θέση της εντός της τριάδας που οδηγεί στο επόμενο Champions League. Παρότι προηγήθηκε με τον Φουλτζίνι δεν κατάφερε να φύγει με κάποιο βαθμό από τη Νίκαια. Εντός έδρας μετρά δύο σερί νίκες με 1-0 επί των Στρασμπούρ και Νιμ.

Η Μαρσέιγ κατατάσσεται 2η με 28 πόντους και τέρματα 20-18. Σε πολύ καλό "φεγγάρι" το σύνολο του Βίλας-Μπόας μετρά 4 σερί νίκες, σε όλες σκόραρε από 2 γκολ! Την Παρασκευή επικράτησε εντός έδρας της Μπρεστ με 2-1, ενώ είχε προηγηθεί το διπλό στην Τουλούζη (0-2). Στα τρία από τα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια έχει επιβεβαιωθεί το Goal/Goal και Over.

Σε καλή αγωνιστική κατάσταση αμφότερες, βρίσκουν με συνέπεια τα αντίπαλα δίχτυα, αναμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν. Επιλογή το Goal/Goal σε απόδοση 1.90.

Ανώτερη η Κόλτσεστερ

Στις 21:30, η Κόλτσεστερ υποδέχεται την Στίβενεϊτζ για το 2ο νοκ άουτ γύρο του Λιγκ Τρόφι Αγγλίας.

Η Κόλτσεστερ αγωνίζεται στη League 2, όπου κατατάσσεται 10η με 27 πόντους και τέρματα 23-17, μετά από 18 αγώνες. Στον τελευταίο επίσημο αγώνα της στις 23 Νοεμβρίου απέσπασε το 1-1 στην έδρα της Τσέλτεναμ.

Επίσης στη League 2 αγωνίζεται και η Στίβενεϊτζ, αλλά ισοβαθμεί στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος με 14 πόντους και τέρματα 12-21. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Γουόλσολ και μετρά τέσσερα παιχνίδια δίχως νίκη από τις 29 Οκτωβρίου και μετά.

Ανώτερη ομάδα η Κόλτσεστερ, όπως αντικατοπτρίζεται και στη βαθμολογία . Η Στίβενεϊτζ δεν έχει κερδίσει φέτος μακριά από την έδρα της και έχει το μυαλό της περισσότερο στην αποφυγή του υποβιβασμού. Επιλογή ο άσος, σε απόδοση 1.80.

Βρίσκει γκολ η Κοβίλια

Στις 22:15, η Κοβίλια υποδέχεται την Μπενφίκα για τη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου στο Λιγκ Καπ Πορτογαλίας.

Η Κοβίλια αγωνίζεται στη β' κατηγορία, όπου κατατάσσεται 5η με 20 πόντους και στο -5 από τις θέσεις ανόδου. Είναι δίχως νίκη στο πρωτάθλημα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, ενώ στην πρεμιέρα του Λιγκ Καπ έμεινε στο 1-1 με τη Σετούμπαλ εντός έδρας.

Η Μπενφίκα φαίνεται να ξεπέρασε τον πικρό αποκλεισμό από το Champions League με το πειστικό 4-0 επί της Μαρίτιμο το Σάββατο και παραμένει στην 1η θέση, στο +2 από την Πόρτο. Την Παρασκευή έχει δύσκολη έξοδο στην έδρα της 5ης Μποαβίστα και δεν αναμένεται να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στον αποψινό αγώνα. Στην πρεμιέρα του θεσμού, έμεινε στο 0-0 με την Γκιμαράες.

Η Κοβίλια θα προσπαθήσει να κάνει την υπέρβαση σε ένα ιστορικό γι αυτήν παιχνίδι και μπορεί να βρει ένα γκολ απέναντι στην ασταθή και λογικά με αλλαγές άμυνα των "αετών". Επιλογή μας το Goal/Goal σε ακριβοπληρωμένη απόδοση (2.50).

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos