Στοίχημα: Σκοράρουν οι «αιώνιοι» στο ντέρμπι! (vid)

05 Ιανουαρίου 2020 15:59

Η δράση κορυφώνεται στο κουπόνι πάμε στοίχημα της Κυριακής (05/01)! Το Betarades.gr είναι και πάλι εδώ με κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος.

Φυσικά, τα φώτα σήμερα πέφτουν πάνω στο «αιώνιο» ντέρμπι, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Το παιχνίδι έχει και μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Επιλογές προκύπτουν και από τα πρωταθλήματα Ιταλίας και Πορτογαλίας. Στο μπάσκετ, η προσοχή μας στρέφεται στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε τα νόμιμα καζίνο που δραστηριοποιούνται στη Ελλάδα. Περνάμε τώρα στις προβλέψεις μας!

Με τα γκολ στο «αιώνιο» ντέρμπι

Οι προτάσεις στοιχήματος σήμερα ξεκινάνε από τη Superleague. Για την 17η αγωνιστική, θα διεξαχθεί απόψε το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Δυστυχώς, το παιχνίδι θα γίνει χωρίς κόσμο λόγω τιμωρίας των γηπεδούχων. Παρόλα αυτά, περιμένουμε ένα ωραίο ματς.

Ο Ολυμπιακός θέλει οπωσδήποτε τη νίκη στο ελληνικό clasico. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς επιθυμεί να εκμεταλλευτεί την ήττα του ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και να περάσουν ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας. Είναι ανώτεροι ποιοτικά από τον Παναθηναϊκό και θα προσπαθήσουν να το αποδείξουν αυτό και στο χορτάρι. Ο Μαρτίνς έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα απουσιών. Ωστόσο είδε τον Βαλμπουενά να τίθεται κανονικά στη διάθεσή του. Όπως και τον Ποντένσε. Σε καλή κατάσταση φαίνεται να βρίσκεται και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Έτσι, οι «Ερυθρόλευκοι» έχουν πολλές λύσεις μεσοεπιθετικά και θα επιδιώξουν να βρουν το γρήγορο γκολ που θα λύσει τα πόδια της.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη, είναι σκληρό «καρύδι». Οι «Πράσινοι έχουν αποδείξει ότι δεν χάνουν εύκολα στα ντέρμπι. Για την ακρίβεια, φέτος έχουν ηττηθεί μόνο από τον Άρη στο Χαριλάου. Στον πρώτο γύρο, είχαν καλή παρουσία απέναντι στον Ολυμπιακό και το 1-1 δεν τους άφησε απόλυτα ικανοποιημένους. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη έχει ο νου της αρχικά στα μετόπισθεν. Όμως, θέλει να αξιοποιήσει τις αντεπιθέσεις και να δημιουργήσει προβλήματα στους γηπεδούχους. Άλλωστε, ο Παναθηναϊκός σκοράρει διαρκώς στα τελευταία ντέρμπι στο «Καραϊσκάκης» και κάτι τέτοιο θα ψάξει και σήμερα.

Γενικά, το ντέρμπι προμηνύεται ωραίο. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί αλλά οι αποδόσεις στον «άσο» δεν συγκινούν. Έτσι, θα εστιάσουμε στα γκολ. Θεωρούμε ότι αμφότερες οι ομάδες θα βρουν δίχτυα και ποντάρουμε στο Goal/Goal, σε απόδοση 2.65.

Δεν πείθει με... τίποτα η Τζένοα

Στην Ιταλία τώρα, η Τζένοα υποδέχεται σήμερα τη Σασουόλο. Πρόκειται για την 18η αγωνιστική της Serie A και το παιχνίδι έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία. Οι γηπεδούχοι πάντως, είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση.

Συγκεκριμένα, η Τζένοα βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Φαίνεται ότι δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό, ειδικά αν συνεχίσει έτσι. Την περασμένη αγωνιστική, διασύρθηκε με 4-0 από την Ίντερ. Επιπλέον, οι γηπεδούχοι δεν εκμεταλλεύονται καθόλου την έδρα τους. Έχουν συγκεντρώσει μόλις επτά βαθμούς σε οκτώ αγώνες στο «σπίτι» τους. Ο Τιάγκο Μότα απομακρύνθηκε από τον πάγκο και η ομάδα μοιάζει σε αποσύνθεση. Η Τζένοα έχει σοβαρά θέματα και στην άμυνα και στην επίθεση. Δεν δείχνει ικανή να να πάρει τις απαιτούμενες νίκες, τουλάχιστον προς το παρόν.

Η Σασουόλο με τη σειρά της, θέλει να εξασφαλίσει μια άνετη παραμονή στην κατηγορία. Ακόμα δεν μπορεί να αισθάνεται ήσυχη. Με 19 πόντους, βρίσκεται στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη και θέλει να ανέβει. Έτρεχε ένα αήττητο σερί τριών αγωνιστικών, αλλά το είδε να σταματάει στην ήττα από τη Νάπολι, με 1-2. Ωστόσο, η εικόνα της Σασουόλο δεν ήταν κακή στο εν λόγω παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τα φόντα για να πάρουν αποτέλεσμα σήμερα, αφού δεν υστερούν απέναντι στην Τζένοα.

Το ματς είναι αμφίρροπο, αλλά η Τζένοα είναι σε τραγική κατάσταση. Η Σασουόλο είναι σε καλύτερη φόρμα και υπερέχει σε ποιότητα. Πιστεύουμε ότι οι φιλοξενούμενοι δεν θα χάσουν και θα κυνηγήσουν τη νίκη. Επιλέγουμε λοιπόν το Χ2, σε απόδοση 1.81.

Ματσάρα στην Πορτογαλία

Στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας, υπάρχει ντέρμπι. Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας υποδέχεται την Πόρτο. Οι γηπεδούχοι είναι «καυτοί» στα τελευταία ματς, ενώ οι φιλοξενούμενοι παραμένουν σταθερή αξία.

Έξι νίκες στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές έχει πανηγυρίσει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας! Εντοπίζεται λοιπόν στην τρίτη θέση της κατάταξης, στο -9 από την δεύτερη Πόρτο. Παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο πιο πρόσφατο διάστημα. Για το Λιγκ Καπ, κέρδισε εύκολα με 2-4 την Πορτιμονένσε. Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να χάνει με 2-0. Είχε προηγηθεί το άνετο 0-4 επί της Σάντα Κλάρα. Οι γηπεδούχοι θέλουν να μειώσουν τη διαφορά από τη δεύτερη θέση. Με βάση την απόδοσή τους στα τελευταία παιχνίδια, μπορούν να κάνουν τη ζημιά στην αντίπαλό τους και να πάρουν το ματς. Έχουν βρει τρομερό ρυθμό στην επίθεση, αν και αμυντικά δεν παύουν να μην εμπνέουν εμπιστοσύνη.

Στην αντίπερα όχθη, η Πόρτο δεν θα πέσει εύκολα. Άλλωστε, δεν έχει χάσει σε κανένα από τα 13 τελευταία ματς που έδωσε στο πρωτάθλημα. Για το Λιγκ Καπ, επικράτησε και αυτή με 4-2 της Τσάβες. Προηγουμένως, είχε υποδεχθεί την Τοντέλα και την κέρδισε με 3-0. Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν να επιστρέφουν σε υψηλά στάνταρ απόδοσης και θα αναζητήσουν μόνο το «διπλό» σήμερα. Έχουν τη δυνατότητα να παραβιάσουν την εστία της Σπόρτινγκ και θα το επιδιώξουν. Βέβαια, ίσως χρειαστεί να σκοράρουν πάνω από μια φορά για να κερδίσουν, αφού δύσκολα θα κρατήσουν στο μηδέν τους γηπεδούχους.

Σε κάθε περίπτωση, όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά σε αυτό το ντέρμπι. Από τη μεριά μας, προβλέπουμε ένα «ανοιχτό» παιχνίδι με πολλά τέρματα. Η ποιότητα των ομάδων μεσοεπιθετικά μας οδηγεί στο Over 2.5, σε απόδοση 1.95.

Νίκη - ανάσα για τον ΠΑΟΚ

Ήρθε η ώρα του μπάσκετ, και του ελληνικού πρωταθλήματος. Αναμφίβολα, από το πρόγραμμα ξεχωρίζει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη. Το ματς είναι ζωής και θανάτου και για τις δύο ομάδες. Η έδρα δίνει σημαντικό προβάδισμα στους «ασπρόμαυρους».

Η βοήθεια που παρέχει ο Ιβάν Σαββίδης στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ έφερε μεταγραφές στην ομάδα. Ο Μπόμπι Μπράουν ήταν μια ηχηρή κίνηση και ο Αμερικανός είναι στη διάθεση του Χαραλαμπίδη για το ντέρμπι. Το γήπεδο αναμένεται κατάμεστο και η ατμόσφαιρα καυτή. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σαν τελικό το σημερινό παιχνίδι και θα τα δώσει όλα για το ροζ φύλλο αγώνα. Το κλίμα αλλάζει σιγά-σιγά στην ομάδα χάρη στις κινήσεις του κ.Σαββίδη και αυτό μπορεί να φανεί από σήμερα κιόλας. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, εκτός από τη νίκη, για τον «Δικέφαλο». Διαφορετικά, θα μπλέξει πολύ άσχημα όσον αφορά την παραμονή του στην κατηγορία.

Εννοείται, πως το ματς είναι ζωτικής σημασίας και για τον Άρη. Ωστόσο, το μειονέκτημα της έδρας κάνει κάπως πιο μικρή την υποχρέωση νίκης για τους «κιτρινόμαυρους». Οι φιλοξενούμενοι έχουν σοβαρές αδυναμίες στο ρόστερ τους και ειδικά μακριά από το Αλεξάνδρειο έχουν πολύ σοβαρά προβλήματα. Ενδεικτικά, δεν έχουν πάρει ούτε μια νίκη εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Άρης δεν ενισχύθηκε μεταγραφικά και αυτό ενδέχεται να του στοιχίσει. Σήμερα θα δοκιμαστεί σε μια πολύ δύσκολη έδρα και ξέρει ότι το έργο του είναι... πολύπλοκο. Θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις, αλλά αυτό δεν αρκεί για να του χαρίσει τη μεγάλη νίκη.

Η έδρα μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο σε τέτοια παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ θα έχει χιλιάδες κόσμου στο πλευρό του, και τον Μπόμπι Μπράουν στο παρκέ. Όλες οι συνθήκες, μας οδηγούν σε μια επικράτηση των γηπεδούχων. Καταλήγουμε στο ΠΑΟΚ -7.5 σε απόδοση 1.89.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos