Στοίχημα: Με τα γκολ στο "Βικελίδης"! - Ανταγωνιστική η Βαλένθια

23 Ιανουαρίου 2020 14:10

Περιορισμένο αλλά ενδιαφέρον το σημερινό (23/01) πρόγραμμα, με εμβόλιμες αγωνιστικές σε Ελλάδα και Βρετανία και δράση στην Ευρωλίγκα.


Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δύο δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η bet365. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Ανοίγει το σκορ στο "Βικελίδης"

Στις 19:30, στο "Κλεάνθης Βικελίδης", ο Άρης υποδέχεται την Ξάνθη, στο πλαίσιο της 20ης (εμβόλιμης) αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ.

Ο Άρης προέρχεται από την ήττα με 4-2 στο "Καραϊσκάκης" και καλείται να επιστρέψει στις επιτυχίες για να εδραιωθεί στην 6αδα των playoffs, για την οποία γίνεται μεγάλη μάχη. Είναι ισόβαθμος στους 26 βαθμούς με τους "ακρίτες" και το σημερινό παιχνίδι είναι κομβικής σημασίας για την ομάδα του Ένινγκ. Την Κυριακή έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Λάρσον να προηγηθεί στην έδρα του Ολυμπιακού και στη συνέχεια δέχθηκε τρία γκολ πριν το ημίχρονο (3-1). Ο δείκτης του σκορ έφτασε μέχρι το 4-1 με τον Ντιγκινί να μειώνει στο 83'. Οι Σάσα και Γκάμα εξέτισαν ποινές καρτών και ξεκουράστηκαν, αλλά η κιτρινόμαυρη αποστολή επέστρεψε με απώλειες, αφού χάνει για το επόμενο διάστημα τον Ιντέγε. 5-2-2 το εντός έδρας ρεκόρ του Άρη, πριν εννέα ημέρες επικράτησε της Ξάνθης 2-1 με ανατροπή για το θεσμό του Κυπέλλου, έχει κάνει το 3/3 φέτος απέναντι στην ομάδα του Γιώργου Παράσχου.

Η Ξάνθη έχει να επιδείξει μερικές πολύ άσχημες εμφανίσεις τελευταία. Ήταν κάκιστη στην ήττα από τον Άρη για το Κύπελλο, ήταν και πάλι ακίνδυνη απέναντι στον Παναθηναϊκό την Κυριακή (0-1). Στα 4/6 τελευταία της παιχνίδια έχει επιβεβαιωθεί το Over.

Ο Άρης θα παίξει με ορμή μπροστά στο κοινό του, ώστε να αφήσει πίσω του την ήττα στον Πειραιά. Έχει σκοράρει 10 γκολ στα τρία τελευταία εντός και η άμυνα της Ξάνθης κάθε άλλο παρά πείθει ότι μπορεί να τον περιορίσει, παρότι θα παραταχθεί δίχως τον Ιντέγε. Επιλογή μας από τον αγώνα το Over 2.5, στην καλοπληρωμένη απόδοση 2.15.

Ανταγωνιστική η Βαλένθια

Στις 19:00, στη Μόσχα, η ΤΣΣΚΑ φιλοξενεί τη Βαλένθια για την 21η αγωνιστική της Euroleague.

Οι Μοσχοβίτες βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 14-6, ισόβαθμοι με τις Μακάμπι και Μπαρτσελόνα, στο +2 από τον Παναθηναϊκό. Προέρχονται από τέσσερις σερί νίκες, οι τρεις για την Ευρωλίγκα. Συγκεκριμένα, επικράτησαν στο Μόναχο 77-84 και "λύγισαν" τις Ρεάλ και Μπασκόνια εντός έδρας με 60-55 και 94-90 αντίστοιχα. 8-2 το εντός έδρας ρεκόρ της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη.

Η Βαλένθια έχει ανεβάσει στροφές τον τελευταίο μήνα, μετρά 4/5 νίκες στη διοργάνωση και έχει πλασαριστεί εντός 8αδας playoffs, με συνολικό ρεκόρ 10-10. Την προηγούμενη εβδομάδα έβγαλε δύο σερί διπλά στη Ρωσία επί των Κίμκι και Ζενίτ με 75-84 και 81-86 αντίστοιχα!

Η ΤΣΣΚΑ μπορεί να νικά, αλλά δεν πείθει ότι μπορεί να επικρατήσει άνετα της μαχητικής Βαλένθια, που πήρε το κολάι στη Ρωσία. Επιλογή μας το διπλό των Ισπανών με χάντικαπ +9.5 πόντων, σε απόδοση 1.90.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos