Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο αντίο στο 20χρονο μοντέλο που αυτοκτόνησε στην Κεφαλονιά

15 Σεπτεμβρίου 2018 15:07

ρήνος και οδύνη στην κηδεία της Sinead McNamara - Το 20χρονο μοντέλο από την Αυστραλία βρέθηκε νεκρό σε θαλαμηγό στην Κεφαλονιά - «Καλώς γύρισες επίσης Μπούμπα» είπε ο πατέρας της, αποκαλώντας την με το παρατσούκλι της, το οποίο είχε ραμμένο στις πολύχρωμες κάλτσες του - Στη μνήμη της, συγγενείς και φίλοι βούτηξαν στην αγαπημένη της παραλία


Ο θάνατός της συγκλόνισε όσους την ήξεραν είτε προσωπικά είτε μέσα από τις αναρτήσεις της στο Instagram. Η Sinead McNamara άφησε την τελευταία της πνοή στην Ελλάδα. Τον περασμένο Αύγουστο, το 20χρονο μοντέλο βρέθηκε κρεμασμένο στο πίσω μέρος θαλαμηγού, όπου εργαζόταν και ενώ περίμενε τη μητέρα και την αδερφή της να τη συναντήσουν στην Κεφαλονιά για να κάνουν διακοπές.

 

Η άτυχη Sinead McNamara εργαζόταν, από τον περασμένο Μάιο, στη θαλαμηγό The Mayan Queen IV του κροίσου Alberto Bailleres. Το βράδυ που πέθανε ήταν το τελευταίο στη δουλειά. Από την επομένη θα έκανε διακοπές με τη μητέρα και την αδερφή της.

Για την οικογένειά της, ο θάνατος του 20χρονου μοντέλου αποτελεί άλυτο μυστήριο. Αποδίδεται σε αυτοκτονία αλλά εκείνοι πιστεύουν πως τα πράγματα ίσως να μην είναι ακριβώς έτσι. Καταρρακωμένοι από την απώλεια, το πρωί του Σαββάτου (15.09.2018) υποδέχτηκαν συγγενείς και φίλους της Sinead, για να την αποχαιρετίσουν όλοι μαζί. Ντυμένοι όχι στα μαύρα, αλλά όπως θα ήθελε εκείνη να τους βλέπει. Και με μια τελευταία βουτιά στον ωκεανό που τόσο λάτρευε. Και κυρίως στην παραλία που αγαπούσε περισσότερο από άλλες.

Εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο Port Macquarie’s Innes το πρωί του Σαββάτου για να της πουν το τελευταίο αντίο. Η οικογένεια παρακάλεσε όσους γνώριζαν τη «Μπούμπα» τους, όπως αποκαλούσαν την 20χρονη Sinead, να τη θυμούνται για την περιπετειώδη ζωή της και όχι για το θάνατό της.

www.newsit.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos