Γνωστός τραγουδιστής αυτοκτόνησε στον Ηλεκτρικό

12 Οκτωβρίου 2018 16:45

Το δράμα του τραγουδιστή, ο οποίος δεν άντεξε την ανεργία και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Η είδηση του θανάτου του, συγκλόνισε τον καλλιτεχνικό χώρο. Ο Βασίλης Καλούσης, ένας από τους πιο γνωστούς λαϊκούς τραγουδιστές της δεκαετίας του '80, έπεσε στις γραμμές του τρένου, στο σταθμό του Αγίου Νικολάου, το απόγευμα της 1ης Οκτωβρίου, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του με τραγικό και συνάμα φρικτό τρόπο.

Χρειάστηκε να επέμβουν επτά πυροσβέστες προκειμένου να τον απεγκλωβίσουν κάτω από το συρμό του ΗΣΑΠ. Χαρακτηριστικό δε είναι, ότι τη σορό του αναγνώρισαν με δυσκολία συγγενείς του, δέκα ημέρες μετά το θλιβερό γεγονός, στο Νεκροτομείο Αθηνών.

Δείτε φωτογραφίες του άτυχου τραγουδιστή στη gallery του Newsbomb.gr

Σύμφωνα με την "Espresso", πίσω από το τραγικό αυτό φινάλε, κρύβεται το δράμα ενός από τους πιο γνωστούς λαϊκούς τραγουδιστές της δεκαετίας του '80, με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του. Από το 1982 έως και τα μέσα στης δεκαετίας του '90, γνώρισε μεγάλες δόξες, τόσο στα νυχτερινά κέντρα της Εθνικής Οδού, δίπλα σε μεγάλα ονόματα, όσο και στην Αχαρνών.

Όμως η ανεργία του χτύπησε την πόρτα εδώ και πολλά χρόνια. Μιλώντας για τον Βασίλη Καλούση στην εφημερίδα, ο τραγουδιστής Γιάννης Βασιλείου, αναφέρει: Ήταν ένα από τα πιο καλά και ευγενικά παιδιά του χώρου. Θα σας έλεγα ότι πολλοί εκείνη την εποχή θέλαμε να του μοιάσουμε. Είχε πολύ καθαρή φωνή, που έμοιαζε μεταξύ Γαβαλά και Διονυσίου. Πανέμορφος άντρας δεν σήκωνες μύγα στο σπαθί του. Μάλιστα, όταν δούλευα σε μαγαζιά, ο Βασίλης ερχόταν και του έδινα το μικρόφωνο και σήκωνε όλο το μαγαζί στον... αέρα», καταλήγει.

newsbomb.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos