Έσκασε «βόμβα»: Οριστικό - Τέλος το «Survivor Ελλάδα - Τουρκία» την Κυριακή!

29 Μαρτίου 2019 18:49

Survivor spoiler - διαρροή: Το Survivor 3 έχει κουράσει το κοινό, που έχει γυρίσει την πλάτη στις… μάχες του Άγιου Δομίνικου.

Οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ, αλλά και ο Ατζούν Ιλιτζαλί, έκαναν ό,τι μπορούσαν για να δουν τα ποσοστά τηλεθέασης να ανεβαίνουν.

Δυστυχώς, η άφιξη της Κατερίνας Δαλάκα στην ελληνική ομάδα και η προσθήκη του Πάτρικ Ογκουνσότο, ο οποίος διέπρεψε για πολλά χρόνια στα ελληνικά γήπεδα, δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ούτε τα... δεκάδες αυτοκίνητα που μοίρασε ο Ατζούν!

Έτσι, πριν λίγη ώρα έσκασε η "βόμβα" για το τέλος του concept, την οποία και θα ανακοινώσει ο Σάκης Τανιμανίδης την ερχόμενη Κυριακή

Ούτε οι διάσημοι παίκτες, ούτε τα ακριβά αυτοκίνητα κατάφεραν να «συγκινήσουν» το τηλεοπτικό κοινό

Έτσι, η παραγωγή πήρε μια απόφαση που σκεφτόταν από την πρώτη εβδομάδα.

Τη σχετική ανακοίνωση θα κάνει ο ίδιος ο Σάκης Τανιμανίδης την ερχόμενη Κυριακή. Τι θα πει σε κοινό και παίκτες;

Ότι το «Ελλάδα- Τουρκία» στο Survivor τελειώνει οριστικά και……πλέον δεν θα υπάρχουν ελληνική και τούρκικη ομάδα, αλλά οι ομάδες θα είναι ανάμεικτες και στα αγωνίσματα και στις παραλίες.

Ένας Έλληνας και ένας Τούρκος θα κληθούν την επόμενη εβδομάδα να επιλέξουν τους παίκτες των νέων ομάδων που θα προέρχονται και από τις δύο χώρες!

newsbomb.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos