Βίντεο-ντοκουμέντο: Το θανατηφόρο τροχαίο του Πάνου Ζάρλα

31 Μαϊος 2019 22:40

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο από το τροχαίο δυστύχημα και τον ακαριαίο θάνατο του Πάνο Ζάρλα στην Λεωφόρο Συγγρού.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες, στις 02:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής ο νικητής του Power of Love Πάνος Ζάρλας ενώ κινούνταν επί της Λεωφόρου Συγγρού στο ύψος του Ωνασείου έχασε τον έλεγχο της μηχανής του. Αποτέλεσμα αυτού να πέσει με σφοδρότητα πάνω στα κιγκλιδώματα και να χάσει ακαριαία τη ζωή του ακαριαία, ενώ δεν φορούσε προστατευτικό κράνος στο κεφάλι.

 

Το βίντεο-ντοκουμέντο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το «One Channel» καταγράφει την πορεία της μηχανής του άτυχου 28χρονου Πάνο Ζάρλα που έχασε την ζωή του. Από την στιγμή που στρίβει από στενό, προς την Λεωφόρο Συγγρού μέχρι και την στιγμή που πέφτει στα κιγκλιδώματα και χάνει την ζωή του.

Οι πρώτοι πολίτες που βρέθηκαν στο σημείο και οι αστυνομικοί ανέφεραν ότι η εικόνα του άψυχου σώματος του Πάνου Ζάρλα ήταν σοκαριστική, καθώς είχε διαμελιστεί από το τροχαίο δυστύχημα.

To βίντεο-ντοκουμέντο από τον τροχαίο δυστύχημα του Πάνου Ζάρλα
Δείτε Το βίντεο-ντοκουμέντο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το «One Channel» καταγράφει την πορεία της μηχανής του άτυχου 28χρονου Πάνου Ζάρλα.

Tραγική φιγούρα η μητέρα του -Εκλαιγαν οι αστυνομικοί
Ο άτυχος 28χρονος Πάνος Ζάρλας, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο τα ξημερώματα, σε τροχαίο που είχε με τη μηχανή του στη Λεωφόρο Συγγρού. Ο πρώην παίκτης του Power of Love, έχασε για άγνωστο μέχρι στιγμή λόγο, τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε στην άνοδο, στο ύψος όπου βρίσκεται το Ωνάσειο Νοσοκομείο. Τραγική ειρωνεία είναι ότι επέστρεφε από το πάρτι γενεθλίων που του είχαν ετοιμάσει φίλοι και συγγενείς του, ενώ την ίδια στιγμή οι λογαριασμοί του στα social media είχαν γεμίσει με ευχές. Τώρα, συγκλονισμένοι πολλοί διάσημοι τον αποχαιρετούν μέσα από μηνύματα στο Instagram.

Ο Πάνος Ζάρλας σκοτώθηκε ακαριαία, καθώς η μηχανή του «καρφώθηκε» στο προστατευτικό κιγκλίδωμα, ενώ δεν φορούσε κράνος. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οι αστυνομικοί της Τροχαίας που έφτασαν στο σημείο σοκαρίστηκαν με το θέαμα που είδαν, καθώς βρήκαν το άψυχο κορμί του 28χρονου διαμελισμένο στο οδόστρωμα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι δεν άντεξαν και ξέσπασαν σε κλάματα. Τραγική φιγούρα η μητέρα του, Στέλλα, η οποία βρέθηκε στο σημείο που έγινε το τροχαίο και συντετριμμένη συνομίλησε με τους άνδρες της αστυνομίας, μη μπορώντας να πιστέψει αυτό που συνέβη. Η οικογένειά του έκανε έκκληση σε οποιονδήποτε αυτόπτη μάρτυρα βρέθηκε στο σημείο του δυστυχήματος και έχει να δώσει κάποια πληροφορία που μπορεί να φανεί χρήσιμη.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos