Απίστευτος οδηγός: Πάρκαρε το μηχανάκι του μέσα στον σταθμό του μετρό «Πανεπιστήμιο»

06 Ιουνίου 2019 21:20

Απίστευτο κι όμως αληθινό, ή μάλλον ελληνικό! Τον σταθμό του μετρό Πανεπιστήμιο επέλεξε για να παρκάρει το μηχανάκι του, ένας οδηγός.

Η φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στην ομάδα «Είμαι Ελληναράς και παρκάρω όπου γουστάρω» του Facebook, δείχνει ένα μηχανάκι να είναι σταθμευμένο μέσα στον σταθμό του μετρό Πανεπιστήμιο. Μάλιστα, ο άνθρωπος που ανέβασε τη φωτογραφία, την οποία αδυνατεί κανείς να πιστέψει, είπε πως στην αρχή νόμιζε πως πρόκειται για κάποια πλάκα.

Η φωτογραφία έγινε viral
Όπως ήταν φυσικό, μέσα σε λίγες ώρες η φωτογραφία έγινε viral και οι χρήστες του διαδικτύου άρχισαν να τη σχολιάζουν με έκπληξη και χιούμορ. Μάλιστα, ο οδηγός επέλεξε να σταθμεύσει το μηχανάκι του σε σημείο του σταθμού, όπου φιλοξενούνται εκθέματα. Έτσι, εκτός από τα αρχαία ευρήματα, οι επιβάτες του μετρό που περνούσαν από εκεί, θαύμαζαν και το μπλε... παπάκι!

«Βρέθηκε στις πρόσφατες ανασκαφές» γράφει ένας, «Όταν εμείς είχαμε ‘παπάκια’...», συμπληρώνει ένας άλλος.

Είναι γεγονός πως δεν είναι λίγοι οι οδηγοί που δυσκολεύονται με το παρκάρισμα, ειδικά στο κέντρο των μεγαλουπόλεων και δη της Αθήνας, όπου οι θέσεις πάρκινγκ σπανίζουν. Πολλές φορές ο διαθέσιμος χώρος είναι τόσο μικρός που μετά βίας χωράνε αυτοκίνητα και μηχανάκια, ωστόσο αυτός ο οδηγός, το πήγε... σε άλλο επίπεδο!

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos