Εύβοια: Πύρινος εφιάλτης - Νέα φωτιά στο Τραχήλι

05 Ιουλίου 2019 19:55

Η νέα πυρκαγιά ξέσπασε κοντά σ' εκείνη που μαίνεται από χθες - Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι περιοχές από τον Κώστα Μπακογιάννη - Ένας 64χρονος έχει συλληφθεί για τη φωτιά που ξεκίνησε από τα Μανίκια, και οδήγησε στην εκκένωση τεσσάρων χωριών - Πέντε άνθρωποι στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα - Εφιάλτης οι διαρκείς αναζωπυρώσεις


Νέα φωτιά κοντά στα μέτωπα που μαίνονται από χθες, ξέσπασε λίγο πριν από τις τέσσερις το απόγευμα στην περιοχή Τραχήλι του δήμου Κύμης - Αλιβερίου, στην Εύβοια.

Στην περιοχή επιχειρούν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που βρίσκονταν ήδη στην Εύβοια και πλέον ενισχύονται περαιτέρω. Την ίδια ώρα οι πυροσβέστες δίνουν μάχη με τις διαρκείς αναζωπυρώσεις στα προηγούμενα ενεργά μέτωπα που κατακαίνε απο χθες εκτάσεις του δήμου Κύμης - Αλεβερίου, στην Κεντρική Εύβοια και εξακολουθούν να απειλούν το χωριό Γαβαλάς.

Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης αργά το απόγευμα κήρυξε τις περιοχές γύρω από τα πύρηνα μέτωπα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos