Απίστευτο: 90χρονος μαχαίρωσε 65 για μια θέση πάρκινγκ στην Πάτρα

30 Ιουλίου 2019 11:43

Αναλυτικότερα, ένας 90χρονος μετά από καβγά που είχε με έναν άνδρα 65 ετών έβγαλε το μαχαίρι και τον τραυμάτισε


Ένα τρομερό περιστατικό σημειώθηκε χθες Δευτέρα στην περιοχή της Αιγείρας ανάμεσα σε δύο οδηγούς, όπου ο διαπληκτισμός που είχαν κατέληξε σε αιματηρή συμπλοκή, με τον έναν από τους δύο να βγάζει μαχαίρι.

 Αναλυτικότερα, όπως μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ ένας 90χρονος μετά από καβγά που είχε με έναν άνδρα 65 ετών έβγαλε το μαχαίρι και τον τραυμάτισε. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε με αφορμή μια θέση πάρκινγκ που διεκδικούσαν και οι δύο οδηγοί.

Συνέλαβαν τον 90χρονο οδηγό
Στιγμές αργότερα μετά τον τραυματισμό του 65χρονου οι Αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν και εν τέλει να συλλάβουν τον 90χρονο άνδρα. Πλέον κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα τις Ακράτας, όπου και δίνει περισσότερες πληροφορίες για τι τον έκανε να βγάλει το μαχαίρι και να τραυματίσει τον 65χρονο. Σημειώνεται ότι το θύμα της επίθεσης τραυματίστηκε ελαφρά και η ζωή του δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο.

eleftherostypos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos