Επίθεση σε ελεγκτές ΑΑΔΕ: Έπαθε ρήξη τυμπάνου από τις γροθιές του φορτηγατζή!

31 Ιουλίου 2019 19:07

Η γυναίκα ελεγκτής είναι στο νοσοκομείο για εξετάσεις μαζί με τον συνάδελφό της. Όλα έγιναν όταν προσπάθησαν να τον ελέγξουν την ώρα που έκανε παράδοση. Αφού έδειρε τους ελεγκτές, ο οδηγός εξαφανίστηκε στο Ρέθυμνο. Παράτησε πίσω το φορτηγό - Έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Την επίθεση δέχτηκε το κλιμάκιο εφοριακών στο Ρέθυμνο, από οδηγό φορτηγού μεταφορών, όταν του ζητήθηκε να του γίνει έλεγχος στα παραστατικά και τα τιμολόγια, για τα μεταφερόμενα είδη.

Οι δύο εφοριακοί της ΑΑΔΕ, ένας άνδρας 58 ετών και μία γυναίκα 55 ετών, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Ρεθύμνου Γιώργο Φραγκιαδάκη, που μίλησε στο ΑΠΕ ΜΠΕ οι εφοριακοί μεταφέρθηκαν από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο στη μία το μεσημέρι με τραύματα στο κεφάλι από γροθιές όμως δε συντρέχει κίνδυνος για την υγεία τους.

Στην γυναίκα έγινε αξονική τομογραφία δεδομένου ότι είχε ρήξη τυμπάνου, γίνονται οι απαραίτητες εξετάσεις και αναμένεται να αποχωρήσουν από το νοσοκομείο μετά το μεσημέρι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός του φορτηγού είχε σταματήσει σε υπαίθριο χώρο καντίνας για να εφοδιάσει με είδη τη μικρή επιχείρηση, οι εφοριακοί του ζήτησαν τα χαρτιά των προϊόντων και αιφνιδίως δέχτηκαν τη βίαιη επίθεση του οδηγού ο οποίος και έτρεξε και έφυγε αφήνοντας πίσω το φορτηγό.

 Η ΕΛΑΣ αναζητάει τον δράστη της επίθεσης, ενώ το φορτηγό βρίσκεται ακινητοποιημένο από την αστυνομία και έχουν αφαιρεθεί οι πινακίδες κυκλοφορίας.

Ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής έχει ήδη επικοινωνήσει με τον αρχηγό της Αστυνομίας για το θέμα.

newsit.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos