Η Μαρίνα Πατούλη «έκλεψε» τις εντυπώσεις στην τελετή ορκωμοσίας του δήμου Αμαρουσίου

29 Αυγούστου 2019 22:30

«Έλαμπε» μέσα στο ροζ φόρεμα της


Η Μαρίνα Πατούλη, για ακόμα μία φορά, έκλεψε τα φλας των φωτογράφων στην τελετή ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αμαρουσίου. Η κυρία Πατούλη, χαμογελαστή και κεφάτη, ορκίστηκε δημοτική σύμβουλος του συνδυασμού του νέου δημάρχου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου.

 

Οπως αναφέρει η ίδια σε ανάρτησή της στο facebook, την οποία συνόδευσε και με πολλές εντυπωσιακές φωτογραφίες από την παρουσία της στην τελετή, αναλαμβάνει τα νέα καθήκοντά της, με σεβασμό και αίσθημα ευθύνης απέναντι σε κάθε πολίτη που την τίμησε με την ψήφο του.

«Θα εργαστώ με υπευθυνότητα και εντιμότητα με στόχο να προωθήσω το συλλογικό όφελος και συμφέρον της πόλης μας. Αξιοποιώντας τη θετική παρακαταθήκη που παραλαμβάνει η νέα διοίκηση και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο, σε πνεύμα συνεργασίας και συναίνεσης, ας εργαστούμε όλοι μαζί για μία πόλη ακόμη πιο αλληλέγγυα, ακόμη πιο φιλική και ανθρώπινη. Καλή αρχή και καλή δύναμη σε όλους τους συναδέλφους. Καλή θητεία στον νέο Δήμαρχο Θεόδωρο Αμπατζόγλου, καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση κατά την άσκηση των καθηκόντων της», έγραψε η ίδια χαρακτηριστικά.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos