Το Φθινόπωρο δε χρειάζεται να είναι κακόκεφο... Δώστε ζωή στο σπίτι σας με συνθέσεις γεμάτες χρώμα!

05 Οκτωβρίου 2019 20:32

Το καλοκαιράκι πέρασε κι ήρθε η ώρα να μπούμε στο πνεύμα του φθινοπώρου. Τι καλύτερο από μια μίνι διακοσμητική ανακαίνιση του χώρου μας;!


Πάντα τέτοια εποχή μαζί με τα πρωτοβρόχια μας κατακλύζει μια φθινοπωρινή διάθεση που μας κάνει να θέλουμε να καθίσουμε στον καναπέ με μια κούπα ζεστού καφέ και την αγαπημένη μας ταινία. Για να μπούμε ακόμα περισσότερο στο φθινοπωρινό πνεύμα μπορούμε εύκολα και κυρίως οικονομικά να αλλάξουμε το χώρο μας.

1. μαξιλάρια
Τα μαξιλάρια δεν είναι ποτέ αρκετά όταν μιλάμε για διακόσμηση κι αυτό είναι κάτι που ξέρουμε όλοι! Μπορούμε να αγοράσουμε αρκετά ώστε να καθόμαστε άνετα όπου κι αν είμαστε. Αν έχουμε ήδη αρκετά μπορούμε να αγοράσουμε απλά νέες θήκες σε παλ γήινες αποχρώσεις του καφέ και του μπεζ που θα κάνουν το χώρο μας να ταιριάζει με τη φύση. Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές σε τιμή προσφοράς αρκεί να επισκεφτούμε τα Τζάμπο ή τις Leroy Merlin προσφορές.

2. ριχτάρια- κουβερλί
Τα ριχτάρια είναι το επόμενο βήμα. Ο καναπές μας μπορεί να μην έχει το κατάλληλο φθινοπωρινό χρώμα, αυτό όμως διορθώνεται εύκολα με ένα ριχτάρι ή ένα κουβερλί που θα απλώσουμε από πάνω. Μπορούμε μάλιστα να φροντίσουμε ώστε να ταιριάζουν με τα νέα μας μαξιλάρια. Θα βρούμε ένα σωρό σε καταστήματα οικιακών ειδών καθώς και στο νέο Jysk φυλλάδιο σε έκπτωση! Η χρησιμότητά τους είναι μεγάλη αφού εκτός του ότι προστατεύουν τα έπιπλά μας, είναι κι ό,τι πρέπει για να τυλιχτούμε τώρα που δροσίζει ο καιρός.

3. συνθέσεις
Μια φθινοπωρινή σύνθεση σε ένα βάζο θα δώσει κατευθείαν την αύρα που επιθυμούμε στο χώρο μας. Δε χρειάζεται όμως να ξοδέψουμε μια περιουσία για να την αγοράσουμε αφού μπορούμε να τη δημιουργήσουμε και μόνοι μας και να εξοικονομήσουμε χρήματα χωρίς κόπο. Θα χρειαστούμε ένα μεγάλο γυάλινο βάζο το οποίο μπορούμε να γεμίσουμε με ρόδια, κάστανα κι αποξηραμένα φύλλα. Έτσι με απλά υλικά θα έχουμε φτιάξει κάτι μοναδικό!

4. χαλάκια
Ίσως νιώθουμε πως δεν είναι ακόμα ώρα να στρώσουμε το σπίτι με χαλιά. Μπορούμε όμως να τοποθετήσουμε μικρά χαλάκια εδώ κι εκεί, στο σαλόνι ή δίπλα στο κρεβάτι μας, που θα μας κάνουν να αισθανόμαστε ωραία όταν ξυπνάμε το πρωί πατώντας σε κάτι απαλό και ζεστό αντί για τα πλακάκια που σίγουρα έχουν αρχίσει να δροσίζουν αρκετά. Αν επιλέξουμε σχετικά μικρά σε μέγεθος που χωράνε στο πλυντήριό μας, θα μας είναι και πολύ εύκολο να τα πλύνουμε.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos