Αναπληρωτής Διοικητής ο Σαράντος Ευσταθόπουλος στο νοσοκομείο Μεταξά

23 Νοεμβρίου 2019 22:22

Ορίστηκαν από τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια οι νέοι Διοικητές και Αναπληρωτές Διοικητές των Νοσοκομείων του ΕΣΥ

Δυο γνωστοί Πειραιώτες στο τιμόνι του μεγαλύτερου Αντικαρκινικού Νοσοκομείου της χώρας «Μεταξά».

Και οι δυο έχουν σπουδές στις θετικές επιστήμες και διαδρομή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, έχοντας διατελέσει Αντιδήμαρχοι Πειραιά.

Διοικητής αναλαμβάνει ο Χαράλαμπος Τουμπέκης και Αναπληρωτής Διοικητής ο Σαράντος Ευσταθόπουλος.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΟΥΜΠΕΚΗΣ

Γεννήθηκε το 1967 στα Βάτικα Λακωνίας. Σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Τον Ιανουάριο του 2003 προσλήφθηκε ως υπάλληλος στη Νομαρχία Πειραιά. Εκλέχτηκε Πρόεδρος της νεοσύστατης ΔΑΚΕ και στη συνέχεια Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Υπαλλήλων της Νομαρχίας Πειραιά, καθώς και Ταμίας της Πανελλήνιας ΔΑΚΕ Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων. Από το Μάιο του 2009 εργάζεται στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Το Νοέμβριο του 2010 εκλέχθηκε για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος με το Βασίλη Μιχαλολιάκο. Τον Αύγουστο του 2012 ο Δήμαρχος τον όρισε Αντιδήμαρχο Οικονομικών και Προσωπικού.

Διατέλεσε μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Δήμου Πειραιά & Δυτικής Αττικής για την ίδρυση κοινού Νεκροταφείου (Σχιστό), ενώ διετέλεσε Πρόεδρος της Επιτροπής Απογραφής του Δήμου, καθώς και της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Α΄ Διαμερίσματος.

Είναι παντρεμένος με την Παιδαγωγό Προσχολικής Ηλικίας και πρώην Αντιδήμαρχο Πειραιά Μελίνα Φύκια ενώ έχουν ένα γιο, τον Διονύση.

ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Γεννήθηκε, μεγάλωσε, ζει στην Παλιά Κοκκινιά του Πειραιά και είναι το μεσαίο παιδί τρίτεκνης οικογένειας.
Σπούδασε Μαθηματικά στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ), εργάζεται εδώ και 10 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα ως ελεύθερος επαγγελματίας, ενώ είναι κάτοχος του Μεταπτυχιακού Τίτλου Δημόσιας Διοίκησης (Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου) και τελειόφοιτος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος International Business (University of East London).
Είναι Εκδότης – Διευθυντής του πολυβραβευμένου ενημερωτικού site και ενός εκ των μεγαλύτερων πανελλαδικά, www.PiraeusPress.gr, με έδρα στον Πειραιά, Συνιδρυτής και πρώτος Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειακών Διαδικτυακών Μέσων Ενημέρωσης, ενώ παράλληλα εργάζεται ως Σύμβουλος Στρατηγικής & Επικοινωνίας.
Εργάστηκε ως Γενικός Διευθυντής του Ομίλου DPG Digital Media για 4 έτη και ως Διευθυντής Διαδικτυακών Μέσων του Ομίλου ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ για 1 έτος.
Έχει διατελέσει Διαμερισματικός Σύμβουλος Πειραιάς (24 ετών) Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά και Αντιδήμαρχος Πειραιά (28 ετών), μέλος του ΔΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, μέλος του ΔΣ του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Αττικής, αν. μέλος του ΔΣ της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, Υπεύθυνος Προβολής & Επικοινωνίας της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδος και Σύμβουλος Στρατηγικής & Επικοινωνίας της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos