Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φωταγωγήθηκε το ψηλότερο φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ελλάδας

25 Νοεμβρίου 2019 23:30

Στα Τρίκαλα μύρισαν… Χριστούγεννα και επίσημα, αφού φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης, που κατέχει και ένα… ρεκόρ.

Πρόκειται για το ψηλότερο φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ελλάδα, μια σεκόγια ύψους 33 μέτρων, που βρίσκεται στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στα Τρίκαλα.

 

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Τρίκαλα/ Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ
Το βράδυ της Δευτέρας, η πόλη φόρεσε τα γιορτινά της και με μία εντυπωσιακή τελετή έγινε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων μπήκαν τα Τρίκαλα/ Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ
Η γιορτή για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου περιελάμβανε και ένα εντυπωσιακό σόου με βεγγαλικά, τα οποία φώτισαν τον νυχτερινό ουρανό των Τρικάλων, αλλά και μουσική.

Πολλοί βρέθηκαν στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου/ Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ
Εξάλλου, τα Τρίκαλα είναι από τις πόλεις που ζουν στο έπακρο το πνεύμα των Χριστουγέννων, αφού υπάρχει και ο «Μύλος των Ξωτικών». Για τα Χριστούγεννα του 2019, το κεντρικό θέμα του θα είναι «Οι περιπέτειες του Καρυοθραύστη» και θα ανοίξει τις πύλες του στις 29 Νοεμβρίου, ενώ θα υποδέχεται τους μικρούς- αλλά και μεγάλους- επισκέπτες έως τις 6 Ιανουαρίου.



iefimerida.gr

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr