Θρήνος στην ΕΛΑΣ: Νεαρή αστυνομικός το θύμα του τροχαίου στη Νέα Ιωνία

31 Δεκεμβρίου 2019 15:16

Γυναίκα ήταν το θύμα που απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο μετά το τροχαίο στην συμβολή της Λεωφόρου Κύμης με την οδό Κασταμονής, στην Νέα Ιωνία το πρωί της Πέμπτης.

Το θύμα δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα επίσημα, αλλά οι Αρχές μετά την έρευνα τους κατέληξαν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για μια 25χρονη δόκιμη αστυφύλακα, η οποία πήγαινε το πρωί στην υπηρεσία της.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, το αυτοκίνητο που απανθρακώθηκε από την σύγκρουση είναι ίδιο με το αυτοκίνητο της 25χρονης. Όλα τα παραπάνω στοιχεία κάνουν τις Αρχές να πιστεύουν πως πρόκειται για την νεαρή κοπέλα που κάηκε ζωντανή μέσα στο αυτοκίνητο.

Το δυστύχημα σημειώθηκε όταν αυτοκίνητο που κινείτο με ιλιγγιώδη ταχύτητα καρφώθηκε σε αυτοκίνητο που ήταν σταματημένο στο φανάρι, με αποτέλεσμα το δεύτερο να πεταχτεί πολλά μέτρα μακριά.

Το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο η οδηγός του. Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Τροχαίας.

eleftherostypos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos