Κοροναϊός: Στην Αθήνα οι Έλληνες του Diamond Princess με πολυεθνική επιχείρηση

21 Φεβρουαρίου 2020 21:41

Κοροναϊός: Στην Αθήνα οι Έλληνες του Diamond Princess με πολυεθνική επιχείρησηΚΟΣΜΟΣ


Μόλις φτάσουν στην Αθήνα θα μεταφερθούν σε ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς με πιθανότερους προορισμούς είτε το Θριάσιο είτε το «Σωτηρία»
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεταφορά των Ελλήνων επιβατών του Diamond Princess από το Τόκιο. Η μεταφορά των επιβατών του Diamond Princess που βρίσκεται εδώ και μέρες σε καραντίνα λόγω του κοροναϊου, θα περάσει αρχικά από τη Λιουμπλιάνα και έπειτα από το Βερολίνο καθώς πιθανότατα υπάρχουν Σλοβένοι και Γερμανοί πολίτες.

 

Παράλληλα τα ξημερώματα του Σαββάτου και συγκεκριμένα στις 05:00 (06:00 ώρα Ελλάδος) οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Diamond Princess αναμένονται στη Ρώμη όπου και θα μείνουν οι Ιταλοί πολίτες.

Στη συνέχεια με στρατιωτικό αεροσκάφος C27 θα μεταφερθούν στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας. Από εκεί θα μετακινηθούν σε ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς. Οι πιθανότεροι προορισμοί είναι το Θριάσιο λόγω του ότι βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας, ή το νοσοκομείο «Σωτηρία» στο οποίο είχαν νοσηλευθεί και προηγούμενα πιθανά κρούσματα του κοροναϊού.

Το συντονισμό της επιχείρησης έχει το υπουργείο Εξωτερικών. Ωστόσο τα κλιμάκια του υπουργείου Υγείας θα αναλάβουν δράση αμέσως μετά την έλευση τους στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας.

 ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos