Επιχειρηματική συμφωνία της “MTC GROUP” με την εταιρία “ΤΗΕ CONCIERGE”

27 Φεβρουαρίου 2020 16:42

Τον τομέα του event management με στόχο τον ποιοτικό και υψηλού εισοδηματικού επιπέδου τουρισμό προσθέτει στις υπηρεσίες του ο όμιλος MTC GROUP με τη νέα συνεργασίας που οριστικοποιήθηκε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη με την THE CONCIERGE, μια εταιρία που εδρεύει στη συμπρωτεύουσα και διαθέτει εμπειρία τριών δεκαετιών στον τομέα.


Με τη συνεχή επέκταση του δικτύου επιχειρηματικών συνεργασιών σε διεθνές επίπεδο και την παροχή των υπηρεσιών της σε VIP επισκέπτες, η The Concierge αναπτύσσει, παράλληλα, πρωτότυπες δράσεις για την προσέλκυση επισκεπτών και επιχειρηματιών από το εξωτερικό.
Η νέα συνεργασία με την εταιρία συμβούλων Τουρισμού εγκαινιάσθηκε με τη συνδιοργάνωση επιχειρηματικών συναντήσεων μεταξύ των εκπροσώπων των Δήμων Αμοργού και Καβάλας με ταξιδιωτικούς πράκτορες από Μακεδονία και Θράκη που πραγματοποιήθηκε στο χώρο “Allegro” στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Στη φωτογραφία, ο Πρόεδρος της MTC GROUP Νότης Μαρτάκης, με τη Διευθύνουσα Σύμβουλο της The Concierge Χριστίνα Καραμίχου και τον Διευθυντή της εταιρίας Σταύρο Βουδούρη.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos