Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016 - Psts.gr

Στο πλαίσιο της πολιτικής της Δημοτικής Αρχής για την ενίσχυση των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη και με τις ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμος Μυκόνου διέθεσε, για άλλη μία χρονιά, ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για την κάλυψη βασικών αναγκών τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ακόμη ένας μήνας, σύμφωνα με την “ΕΡΓΑΝΗ” Νοεμβρίου, που χάθηκαν 37.667 θέσεις απασχόλησης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε την 16η Δεκεμβρίου του 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00 μμ να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με επιστολή του εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου για θέματα υγείας κ. Ν. Καραμαρίτη προς τους Ιατρικούς Συλλόγους της χώρας αναφέρονται τα εξής :

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έτσι λοιπόν σας καλούμε όλους να επισκεφτείτε το καθιερωμένο και λαμπερό 25ο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι μας που θα είναι στις 17 και 18 Δεκεμβρίου από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι και από τις 17:00 το απόγευμα μέχρι το βράδυ..

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την Κυριακή 11.12.2016 ο Γιώργος Βακόνδιος, πολιτευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας και ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Σύρου Στάθης Μπαρμπούνης επισκέφθηκαν τα γραφεία του Συλλόγου Παροχής Φροντίδας και ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ και παρέδωσαν δύο καινούρια αμαξίδια αναπήρων ως δωρεά στη μνήμη του Γ.Χωματά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα η δράση σε σημαντικά πρωταθλήματα της Ευρώπης, όπως αυτά της Ισπανίας και της Ιταλίας, αλλά και της Σούπερλιγκ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν στα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης, κατά τη διάρκεια του μηνός Νοεμβρίου του 2016, στην εδαφική αρμοδιότητα των νομών Κυκλάδων και Δωδεκανήσου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείετε αναλυτικά το πρόγραμμα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Ι. Κωβαίος επισκέφθηκε μαζί με τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για θέματα Υγείας και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Κ.Υ. κ. Χαράλαμπο Μαλινδρέτο την Παρασκευή 09 Δεκεμβρίου 2016 το Κέντρο Υγείας Πάρου, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Κ.Υ. κ. Σπυρίδωνα Λάβδα και με την υπεύθυνη για την επιστημονική λειτουργία του Κ.Υ. κ. Ελισάβετ Κοκελίδου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos