Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2017 - Psts.gr

Αυτοκόλλητα σε σχήμα πατούσας με την υποσημείωση «Van Gogh Alive» οδηγούν τα βήματα μας από το πεζοδρόμιο της Βασιλίσσης Σοφίας στην αίθουσα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τα εισοδηματικά κριτήρια για όσους το λάβουν θα είναι τα εξής, σύμφωνα με την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θήρας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ'' Ν.Π. 10638, ότι κατά την διάρκεια χειρισμών άπαρσης των αγκυρών, προκειμένου να αποπλεύσει από το λιμένα Αθηνιού προς εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου, διαπιστώθηκε δυσλειτουργία στο βαρούλκο της αριστερής άγκυρας, με αποτέλεσμα την αδυναμία έλξης της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποτελούν δύο διαφορετικούς τύπους πλοίων, ωστόσο ανάμεσά τους υπάρχει πεδίο συναγωνισμού! Ταχύπλοα και συμβατικά πλοία που κατέπλευσαν στην Πάρο από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο του 2017, δηλαδή κατά τους μήνες της τουριστικής κίνησης του νησιού, «έφεραν» στο νησί 506.809 επισκέπτες!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με το βλέμμα στραμμένο σε Αγγλία και Βραζιλία συνεχίζεται σήμερα η στοιχηματική προσέγγιση της ποδοσφαιρικής δράσης.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κατσαρίδες στο σπίτι: 7 απλοί και φυσικοί τρόποι για να εξαφανιστούν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tην 06-11-2017 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δυο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 44 και 33 ετών, οι οποίοι προέβαιναν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ανανεωμένη Ορχήστρα Φίλων του Μουσείου Μαρμαροτεχνίας ξεκινάει τις συναντήσεις της για τον πέμπτο κατά σειρά θεματικό κύκλο. Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Νοεμβρίου (ώρα 21:00) στο Μουσείο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γιώργου Λεονταρίτη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξινός τού βγήκε, τελικά, ο... υγιεινός περίπατος του Ευκλείδη Τσακαλώτου στις Βρυξέλλες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos