Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018 - Psts.gr

Το νέο Δ.Σ. της ΕΟΔ Κυκλάδων, μετά τις εκλογές της 9ης Δεκεμβρίου 2018.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όσοι "ψηφίζουν" Πάρο μένοντας στο νησί τις γιορτινές μέρες που έρχονται, θα έχουν την ευκαιρία να ξεφαντώσουν υποδεχόμενοι τα Χριστούγεννα και το νέο έτος!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ανάγκη συστράτευσης όλων των δήμων του Νοτίου Αιγαίου για την δημιουργία ισχυρού μετώπου, με στόχο την αποτροπή της εφαρμογής του ΠΔ 32/2016 για τους δασικούς χάρτες, προ του κινδύνου να συμπεριληφθούν σε αυτούς και οι χορτολιβαδικές εκτάσεις, απέστειλε σήμερα, Τρίτη, προς τους 34 δημάρχους των νησιών Κυκλάδων και Δωδεκανήσου, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, επισημαίνοντας την κρισιμότητα της κατάστασης και των επιπτώσεών της στην κοινωνική και οικονομική ζωή των νησιών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της έρευνας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών για τα προβλήματα της μελισσοκομίας στις Κυκλάδες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Δημοτική Αρχή Μυκόνου στηρίζει στην πράξη τους ιατρούς του Δημόσιου Κέντρου Υγείας που υπηρετούν στο νησί, αυξάνοντας το κονδύλι που αφορά στο επίδομα στέγασης και διατροφής κατά 30.000 ευρώ, φτάνοντας το συνολικό ποσό των 80.000 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιδιαίτερα αυξημένο ενδιαφέρον παρουσιάζει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τρίτης, με εμβόλιμες αγωνιστικές και παιχνίδια κυπελλου ανά την Ευρώπη, ενώ δράση υπάρχει και στην Euroleague.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Επιστολή στην οποία διεκδικεί την λύση των προβλημάτων στα θέματα υγείας που αφορούν το Νότιο Αιγαίο, απέστειλε ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας Νοτίου Αιγαίου, Θωμάς Σωτρίλλης προς τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη συμπόρευση του Μανώλη Γ. Μουσελλή, ως υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου, στην Περιφερειακή Ενότητα Καλύμνου, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Ο Μανώλης Γ. Μουσελλής, εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος, άνθρωπος με μακρά αυτοδιοικητική παρουσία και εμπειρία με ενεργό συμμετοχή στα κοινά, στη δήλωσή του με την οποία γνωστοποιεί την απόφασή του να συστρατευθεί με την παράταξη του κ. Χατζημάρκου αναφέρει τα εξής:

Ο Αυστριακός γκουρού του management Peter Druker έγραφε κάποτε σ’ ένα από τα βιβλία του ότι, «Οι επιχειρήσεις για να πετύχουν πρέπει να έχουν στο δυναμικό τους τέσσερα είδη ανθρώπων: α) τον άνθρωπο της σκέψης β) τον άνθρωπο της δράσης, γ) το κοινωνικό άνθρωπο και δ)τον άνθρωπο της πρώτης γραμμής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018 17:03

Συνελήφθη στη Θήρα 59χρονος ημεδαπός

Σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή κάθειρξης -4- ετών -4- μηνών και -2- ημερών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos