Η Ζωή Κωνσταντοπούλου καλεί τον κ. Γ. Στουρνάρα

25 Ιουνίου 2015 12:07

Κλήση στον διοικητή της ΤτΕ Γ. Στουρνάρα να παραστεί αύριο σε συνεδρίαση της Επιτροπής Δημοσίων Επιχειρήσεων, Τραπεζών, Οργανισμών Κοινής Ωφελείας και Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης της Βουλής προκειμένου να απαντήσει σε ερωτήσεις για επιλογές του, αλλά και ευρύτερα για τη λειτουργία της Κεντρικής Τράπεζας, απέστειλε χθες η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Την πρωτοβουλία της αυτή είχε, ως γνωστόν, προαναγγείλει κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών, προσθέτοντας ότι προτίθεται να καλέσει τον κ. Στουρνάρα και την ερχόμενη εβδομάδα εκ νέου, αυτή τη φορά για την υπόθεση του εξωδικαστικού συμβιβασμού με τη Ζήμενς. Πέραν τούτων, η πρόεδρος της Βουλής προτίθεται να προτείνει σήμερα στη διάσκεψη των προέδρων, τη διεξαγωγή συζήτησης στην Ολομέλεια την ερχόμενη εβδομάδα για το προκαταρκτικό πόρισμα της Επιτροπής για το Χρέος. Ως γνωστόν, σχετικό αίτημα έχουν καταθέσει βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Υπενθυμίζεται ότι η κ. Κωνσταντοπούλου είχε καλέσει τον κ. Στουρνάρα και για την περασμένη Δευτέρα, αλλά ο ίδιος είχε δηλώσει αδυναμία, λόγω των κρίσιμων εξελίξεων στην οικονομία, ενώ είχε αντιπροτείνει ημερομηνίες από τις 6/7 και μετά.

www.kathimerini.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos