Ο Τσίπρας πήγε στο Μάτι -Κρυφά, για να μην τον πιάσουν οι κάμερες

30 Ιουλίου 2018 10:37

Στο Μάτι βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός μετέβη στην περιοχή για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι το μέγεθος της καταστροφής που προκλήθηκε από τη φονική πυρκαγιά της προηγούμενης Δευτέρας.

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού δεν είχε ανακοινωθεί από το Μέγαρο Μαξίμου, ενώ την ώρα που ο πρωθυπουργός βρέθηκε στην περιοχή τα τηλεοπτικά συνεργεία είχαν μεταβεί στη Ραφήνα για να καλύψουν το ατύχημα με το πλοίο Flyingcat 4.

Τελικά όπως έγινε γνωστό περίπου μια ώρα διήρκεσε η επίσκεψη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο Μάτι.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Μαξίμου, ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε την Αργυρή Ακτή, το Ρέμα στο Κόκκινο Λιμανάκι, αλλά και το Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής και του Στρατού στο Λεωφορείο Όλυμπος.

Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με πολίτες, αλλά και με τα κλιμάκια της Πυροσβεστικής και του Στρατού που βρίσκονται στην περιοχή για την αποκατάσταση των πυρόπληκτων περιοχών.

Επίσης, συνομίλησε με τους μηχανικούς και τους εργαζόμενους που παραμένουν στην περιοχή για την ολοκλήρωση της καταγραφής των κτιρίων που έχουν υποστεί ζημιές, αλλά και με πολίτες.

wwwiefimerida.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos