Καμμένος για «ρήξη» με ΣΥΡΙΖΑ: Δεν μίλησα με Τσιπρα γιατί δεν άλλαξαν τα συμφωνημένα

12 Οκτωβρίου 2018 15:15

Και επίθεση σε Βούτση, σε νέο tweet - Καταγγέλλει «γνωστά κέντρα» για ψευδή δημοσιεύματα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ - Σημειώνει ότι η εναλλακτική πρόταση για το Σκοπιανό δεσμεύει μόνο εκείνον και επιμένει ότι λειτουργούν στην Ελλάδα κι άλλες αμερικανικές βάσεις εκτός από τη Σούδα


Με μια δήλωση που μοιάζει αινιγματική, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος παρεμβαίνει στις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις μετά τα σενάρια ότι η συνεργασία των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να οδηγείται σε οριστικό ναυάγιο, με αφορμή το Σκοπιανό και τη συμφωνία των Πρεσπών.

Μετά τις κατηγορίες των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ -ενδεικτική η γραπτή δήλωση του Νίκου Ξυδάκη, ότι με τις εναλλακτικές και εκτός γραμμής προτάσεις του για τη «Βόρεια Μακεδονία» ο Πάνος Καμμένος προκαλεί ρήγμα στην αξιοπιστία της Ελλάδας, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας -μέσω τουίτερ- απάντησε στους επικριτές του.

Στο στόχαστρο του προέδρου των Ανεξαρτητων Ελλήνων μπήκε η Εφημερίδα των Συντακτών που την Πέμπτη είχε πρωτοσέλιδο τίτλο «ο Πάνος Καμμένος βλάπτει σοβαρά τη χώρα». Σήμερα η Εφημερίδα των Συντακτών, που από τα δημοσιεύματά της προκύπτει ότι στηρίζει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ανοικτά και χωρίς επιφυλάξεις, έχει πρωτοσέλιδο τίτλο: «Η κυβέρνηση αντέχει... τον Πάνο» και στηρίζει το δημοσίευμα με πληροφορίες ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον ευρισκόμενο στις Ηνωμένες Πολιτείες Πάνο Καμμένο για να διευθετηθεί το θέμα που δημιουργήθηκε από την πρωτοβουλία Καμμένου να συναντηθεί με τον Αμερικανό υφυπουργό Εξωτερικών Γουές Μίτσελ προδιαγράφοντας ότι η συμφωνία των Πρεσπών θα ακυρωθεί και να προτείνει εναλλακτική πρόταση για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ χωρίς επίλυση της εκκρεμότητας της ονομασίας της FYROM.

«Συνεχίζονται τα απόλυτα ψεύδη δημοσιεύματα από γνωστά κέντρα μέσω της ΕΦΣΥΝ. Δηλώνω: 1 Δεν έχω μιλήσει με τον πρωθυπουργό γιατί δεν έχει αλλάξει κάτι από τα συμφωνημένα 2 Ως κυβερνητικός εταίρος καταθέτω πρόταση που δεσμεύει μόνο εμένα 3 Οι περίφημες βάσεις ήδη λειτουργούν» έγραψε ο Πάνος Καμμένος στο τουίτερ

www.protothema.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos