Βίντεο: Η εξομολόγηση Βαρουφάκη στη Δανάη το βράδυ του δημοψηφίσματος

12 Απριλίου 2019 12:03

Ο πρώην υπουργός περιγράφει στη σύζυγό του τι έγινε το βράδυ του δημοψηφίσματος στο Μέγαρο Μαξίμου και τι είπε με τον Αλέξη Τσίπρα


Νέες αποκαλύψεις για την περίοδο του δημοψηφίσματος έκανε μιλώντας στην Έλλη Στάη, ο πρώην υπουργός Οικονομίας, Γιάνης Βαρουφάκης, δίνοντας μάλιστα στη δημοσιότητα βίντεο από εκείνο το βράδυ.

Το βίντεο που προβλήθηκε από το κανάλι «Οpen» τραβήχτηκε το ίδιο βράδυ του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου του 2015 και σ’ αυτό φαίνεται να εξηγεί στη σύζυγό του Δανάη, μπροστά στην κάμερα του κινητού, τα όσα είχε πει στον Αλέξη Τσίπρα λίγα λεπτά νωρίτερα, κατά την εξοδό του από το Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης θέλησε με αυτόν τον τρόπο να δείξει ξεκάθαρα πως από την πρώτη κιόλας νύχτα του δημοψηφίσματος είχε εντελώς διαφορετική άποψη από τον πρωθυπουργό και καταλήγει στον μονόλογό του πως «Γιατί αυτός ο αγώνας μόλις τώρα ξεκινάει Δανάη, μόλις τώρα ξεκινάει!».

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos