Εκλογές 2019: Τι δείχνουν τα στοιχήματα για δημοτικές και περιφερειακές εκλογές

13 Μαϊος 2019 23:00

Τι προκύπτει για Κωστή Μπακογιάννη, Γιάννη Μώραλη - Τι συμβαίνει στη Θεσσαλονίκη - Οι πιθανότεροι να κερδίσουν το δήμο σε Ηράκλειο Κρήτης, Πάτρα και σε ποιους δήμους θα κριθούν τα πάντα από τις συμμαχίες της δεύτερης Κυριακής - Τα στοιχήματα για τις περιφέρειες


Μόλις 13 ημέρες πριν από τη στιγμή που θα στηθούν οι κάλπες σε όλη την Ελλάδα για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, οι στοιχηματζήδες, οι άνθρωποι, που όπως πολλοί πιστεύουν, ξέρουν τα πάντα πριν από έμας... για εμάς, δίνουν τα φοβορί και τα αουτσάιντερ στους περισσότερους δήμους της Ελλάδας.

Τα προγνωστικά, λοιπόν, δίνουν και παίρνουν, ωστόσο τον πρώτο λόγο έχουν οι αποδόσεις.

Από τις αποδόσεις λοιπόν μπορούμε να μάθουμε ποια είναι τα φαβορί, πού μπορεί να «σκάσει» η έκπληξη, σε ποιους δήμους οι διαφορές είναι μικρές και τα πάντα θα κριθούν από τις συμμαχίες που θα προκύψουν μετά τον δεύτερο γύρο.

Δήμαρχος Αθηναίων

Σε απόσταση ασφαλείας βρίσκεται ο Κώστας Μπακογιάννης σε σχέση με τους συνυποψηφίους του. Αυτό, τουλάχιστον, αποτυπώνεται στις αποδόσεις. Μόλις 1.03 πληρώνει ο Κώστας Μπακογιάννης για επόμενος δήμαρχος Αθηναίων, ενώ στο 15.00 βρίσκεται ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος και στο 30.00 ο Παύλος Γερουλάνος από το ΚΙΝΑΛ.

Δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Πιο αμφίρροπη, σε σχέση με την Αθήνα, αναμένεται η μάχη στη Θεσσαλονίκη. Ο επίσημος υποψήφιος της ΝΔ, Νίκος Ταχιάος είναι το φαβορί στις στοιχηματικές αποδόσεις, με 2.00. Αουτσάιντερ για τον Δήμο Θεσσαλονίκης ο Γιώργος Ορφανός και η Κατερίνα Νοτοπούλου, σε αποδόσεις 2.70 και 9.00 αντίστοιχα, ενώ πολύ πιο κάτω βρίσκουμε τον Σπύρο Βούγια (20.00) και τον Παναγιώτη Ψωμιάδη (40.00).

Δήμαρχος Πειραιά

Τρεις βασικοί υποψήφιοι δήμαρχοι για το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας. Ο νυν δήμαρχος, Γιάννης Μώραλης, είναι το μεγάλο φαβορί για να ξαναεκλεγεί, καθώς η απόδοση να συνεχίσει στην ίδια καρέκλα ανέρχεται μόλις στο 1.10. Πίσω του, ο εκλεκτός της ΝΔ, Νίκος Βλαχάκος, σε απόδοση 6.20 και ακόμα πιο πίσω ο επίσημος υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μπελαβίλας, σε απόδοση 25.00.

Δήμαρχος Πατρέων

Βάσει αποδόσεων και δυναμικής των υποψηφίων, τα πάντα θα κριθούν τη δεύτερη Κυριακή, ωστόσο φαβορί παραμένει ο νυν δήμαρχος, Κωνσταντίνος Πελετίδης, που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ, και το στοίχημα να εκλεγεί ξανά βρίσκεται στο 1.40. Στη συνέχεια όμως υπάρχει… διχογνωμία. Στη συνέχεια τα γκάλοπ φέρνουν 2ο τον Νίκο Νικολόπουλο, σε απόδοση 6.00, ενώ ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ανεβαίνει στο 6.50.

Δήμαρχος Λάρισας

Μάχη για την πρωτιά θα δοθεί στη θεσσαλική πόλη ανάμεσα στον Απόστολο Καλογιάννη (1.35) και τη Ρένα Καραλαριώτου (2.85). Οι δυο τους είχαν αναμετρηθεί και στις εκλογές του 2014, με τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ να εκλέγεται Δήμαρχος παίρνοντας ποσοστό 54,47% στον δεύτερο γύρο. Πολύ μακριά ακολουθεί ο Πέτρος Κρίκης (25.00).

Δήμαρχος Βόλου

Πιο ξεκάθαρα δε γίνεται να είναι τα πράγματα για την όμορφη πόλη της Μαγνησίας. Με απόδοση 1.08 καταλαβαίνουμε γιατί ο Αχιλλέας Μπέος είναι το ακλόνητο φαβορί για να επανεκλεγεί, ενώ όλοι οι άλλοι συνυποψήφιοι πληρώνουν σε διψήφια τιμή: Νάνσυ Καπούλα (10.00), Ιάσονας Αποστολάκης (12.00), Απόστολος Παπαδούλης (35.00), Απόστολος Ριζόπουλος (50.00).

Δήμαρχος Ιωαννίνων

Από τους πιο ενδιαφέροντες δήμους όσον αφορά την τελική επικράτηση. Δύο οι βασικοί υποψήφιοι να αναλάβουν την ηγεσία της Δημοτικής Αρχής, ο Θωμάς Μπέγκας από τον χώρο της Κεντροαριστεράς και η Τατιάνα Καλογιάννη που έχει τη στήριξη της ΝΔ. Την απόδοση να επανεκλεγεί ο κ. Μπέγκας τη βρίσκουμε στο 2.70, ενώ η αντίστοιχη απόδοση για την κ. Καλογιάννη αγγίζει το 3.30. Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται μια κινητοποίηση από την πλευρά του Μωυσή Ελισάφ και μάλιστα αυτή τη στιγμή έρχεται δεύτερος στις αποδόσεις, με απόδοση 2.80!

Δήμαρχος Ηρακλείου (Κρήτης)

Πρώτος στα σχοιχήματα είναι ο υποψήφιος Γιάννης Κουράκης με απόδοση 1.50, ενώ στη δεύτερη θέση «κονταροχτυπιούνται» οι Βασίλης Λαμπρινός και Ευαγγελία Σχοιναράκη με απόδοση 5.80

protothema.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos