Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014 - Psts.gr

16 Περιφερειακοί Σύμβουλοι του Ν. Αιγαίου από διαφορετικές παρατάξεις υπογράφουν ένα κείμενο για την τραγωδία στο Φαρμακονήσι αλλά και για το θέμα της μετανάστευσης, μετά από πρωτοβουλία του Νίκου Χρυσόγελου, Περιφερειακού Συμβούλου Ν. Αιγαίου με τον Οικολογικό Άνεμο και ευρωβουλευτή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την ενοχή του 30χρονου Τάσου Θεοφίλου για τη ληστεία μετά φόνου στην Πάρο, τον Αύγουστο του 2012, αλλά και για συμμετοχή του στην οργάνωση Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς, ζήτησε η εισαγγελέας έδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ισόβια κάθειρξη + 25 χρόνια επέβαλε στον Πακιστανό Αχμέτ Βάκας το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Σύρου για την απόπειρα ανθρωποκτονίας, το βιασμό και τη ληστεία σε βάρος της 16χρονης Μυρτούς Παπαδομιχελάκη το καλοκαίρι του 2012 στην Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014 18:30

Ποδόσφαιρο: Το πρόγραμμα 1/2 και 2/2/2014

Συνεχίζονται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 1/2 και 2/2/2014 τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου Κυκλάδων. Η ΕΠΣ Κυκλάδων ανακοίνωσε το πρόγραμμα που ακολουθεί:

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στις 26 Ιανουαρίου 2014 σε ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου έγινε από τον Περιφερειάρχη κ. Γιάννη Μαχαιρίδη, τους χωρικούς και τους θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες καθώς και τους

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 27-01-2014 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου ένας 29χρονος

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες αναφορών στη δημόσια ζωή που έχουν να κάνουν με κακοδιαχείριση και διαφθορά που αποκαλύπτονται στην διοίκηση, τους οργανισμούς και την αυτοδιοίκηση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Σύρο βρίσκεται η Γενική Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κα Χριστιάνα Καλογήρου, όπου μίλησε σε ημερίδα που διοργάνωσαν

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η κουρασμένη Περιφερειακή Αρχή εκτέθηκε και πάλι, αποχωρεί και επιβεβαίωσε την απραξία της που οδήγησε σε μια χαμένη τριετία τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα!!!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014 12:51

Διακομιδή 89χρονου από Νάξο για Σύρο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη μεσημβρινές ώρες χθες,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos