Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018 - Psts.gr

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς όσα αισθάνεται για τους χιλιάδες συνανθρώπους μας που δοκιμάστηκαν σκληρά από τις φονικές πυρκαγιές σε Αττική και Κορινθία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Θήρας από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ ''CALDERA VISTA'' σημαίας Κύπρου ότι κατά τη διάρκεια του πλου του εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή νότια της νήσου Θηρασιάς πλαστική λέμβο που είχε ανατραπεί και περιμετρικά αυτής επτά (07) άτομα εντός θαλάσσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανεβαίνει δραματικά ο αριθμός των θυμάτων από τη φωτιά στο Μάτι - Νέος απολογισμός από την Πυροσβεστική - Πάνω από 100 οι αγνοούμενοι

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Gallery Art Space / Studio 265, έχει την χαρά να σας προσκαλέσει στην ομιλία του συγγραφέα Γιώργου Χαραλαμπίδη, με θέμα: Το Λάθε Βιώσας και η φιλοσοφική μέθοδος του Επίκουρου, την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«ΑΙΓAΙΟΓΡΑΦΙΕΣ» 20 έως 29 Ιουλίου 2018

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Βραδιά προκριματικών Τσάμπιονς Λιγκ η αποψινή, με τα παιχνίδια για τον 2ο γύρο να διεξάγονται σήμερα και στη "μάχη" ρίχνεται και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος στις 20:30 υποδέχεται την Βασιλεία στην Τούμπα!

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στην έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου και Δήμου Πάρου για την εκτέλεση του έργου "Συντηρήσεις - επισκευές αθλητικών εγκαταστάσεων ν. Πάρου" προέβη το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου, κατά την συνεδρίαση της 21ης Ιουλίου 2018, μετά από εισήγηση του Επάρχου Πάρου και Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, Κωνσταντίνου Μπιζά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σταθερή πορεία πλεύσης μακριά από την κάλυψη των πραγματικών και σύγχρονων αναγκών του λαού των νησιών, αποδείχθηκε ότι ακολουθεί η Περιφερειακή αρχή, με βάση και την εκτέλεση δαπανών στον απολογισμό που έφερε στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου και Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την εκτέλεση του έργου "Συντηρήσεις - επισκευές αθλητικών εγκαταστάσεων ν. Νάξου" προέβη το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου, κατά την συνεδρίαση της 21ης Ιουλίου 2018, μετά από εισήγηση του Επάρχου Νάξου – Αμοργού και Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών – Ακτοπλοΐας & Επικοινωνιών, Γιάννη Μαργαρίτη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατόπιν εντολής του Προέδρου της ΝΔ κ. Κ. Μητσοτάκη, για τη στήριξη και την ανακούφιση των συμπολιτών μας οι οποίοι έχουν ανάγκη, συγκεντρώνονται φάρμακα, ξηρά τροφή, νερά κ.α..

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos