ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (752)

Ξεκίνησε από την Παρασκευή (12/4) το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας στους αρχαιολογικούς χώρους, τα μνημεία και τα μουσεία της Αθήνας.

Πήρε σημαντικά βραβεία

The Fashion Music Project με εντυπωσιακές συνεργασίες on stage!

Εδώ και 20 χρόνια το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδος φωτίζει την ανοιξιάτικη πολιτιστική σκηνή της Ελλάδος∙ 20 χρόνια τώρα το φεστιβάλ σας μεταφέρει στη συγκίνηση και στη μαγεία του κινηματογράφου∙ 20 χρόνια έρχεστε σε επαφή με δημιουργούς, ηθοποιούς και επαγγελματίες του χώρου και μοιράζεστε το ίδιο πάθος μαζί τους.

Το αίτημα διατυπώνει γαλλική Ένωση σε συνέδριο με τη συμμετοχή του Γάλλου υπουργού Παιδείας. Στο συνέδριο πολλές συζητήσεις γίνονται στα αρχαία ελληνικά και τα λατινικά. Διοργανώνεται σε πανεπιστήμιο στο οποίο τα αρχαία ελληνικά διδάσκονται αδιάκοπα επί 2.000 χρόνια!

Τα εντυπωσιακά acts!

Το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 8:00 το βράδυ θα φορέσουμε ειδικά γυαλιά και θα παρακολουθήσουμε ζωντανά (με ελληνικούς υπέρτιτλους) στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη του Μεγάρου τη state-of-the-art δημιουργία του πρωτοπόρου ολλανδού καλλιτέχνη Michel van der Aa.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos