Το να πας στην Επίδαυρο παραμονές εκλογών είναι μια πολιτική πράξη

30 Μαϊος 2019 10:46

Η επικαιρότητα των ημερών, με την συνεχή ειδησεογραφία για παιδιά που κακοποιούνται, πληρώνουν τον «πόλεμο» άλλων, καλούνται να αλλάξουν το σύστημα, η ανάγκη για κάθαρση στην πολιτική και η δύναμη των γυναικών είναι οι κυρίαρχες θεματικές των παραστάσεων που φέρνει το Εθνικό Θέατρο στην Επίδαυρο. Που δεν θα είναι δύο, αλλά ουσιαστικά τέσσερις.

Παραμονές των εκλογών, 5 και 6 Ιουλίου ο Στάθης Λιβαθινός σκηνοθετεί «Ικέτιδες» του Ευριπίδη, ένα έργο που σπανίως ανεβαίνει (τελευταία φορά το είδαμε το 2006 σε σκηνοθεσία Μιχαήλ Μαρμαρινού και Πολ Κουκ). Μια συμπαραγωγή με τον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου (ΘΟΚ) αφού ο καλλιτεχνικός διευθυντής επιθυμούσε να υπογραμμίσει τις συνέργειες και τις συνεργασίες που ανέπτυξε κατά τη θητεία του. Οπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, συνειδητά αποφάσισε να σκηνοθετήσει μια παράσταση φέτος στην Επίδαυρο, αφού η θητεία του έληξε πριν λίγες μέρες και καθώς δεν γνώριζε αν θα ανανεωθεί ήθελε να φύγει με αυτό τον τρόπο. Με μια σκηνοθεσία.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos