Πάνος Παπαϊωάννου – Χρυσόστομος Καραντωνίου στη Μπουάτ Απανεμιά

17 Οκτωβρίου 2019 17:03

Ο Πάνος Παπαϊωάννου και ο Χρυσόστομος Καραντωνίου μας προσκαλούν τις Πέμπτες του Οκτώβρη στην ιστορική μπουάτ «Απανεμιά» στην Πλάκα.

Σε ένα χώρο που οι τοίχοι του είναι ποτισμένοι με πολλή μουσική και τραγούδι, ιστορία και αναμνήσεις, οι δυο καλλιτέχνες επέλεξαν να μας παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα, με κύριο άξονα το ήδη γνωστό και αγαπημένο υλικό τους καθώς και διασκευές για μια κιθάρα και φωνή αλλά και λαϊκά, μπαλάντες και τραγούδια που θα μας προκαλέσουν να συμμετέχουμε, να διασκεδάσουμε και να σιγοτραγουδήσουμε παρέα.

Θα παρουσιαστούν τραγούδια από τους δίσκους τους "Ο χορός των ημερών" και "Τα φώτα στην πλατεία" σε στίχους Δημήτρη Παπαχαραλάμπους, αλλά και νέα τους τραγούδια σε στίχους Νίκου Μωραΐτη από το δίσκο "Του κόσμου αυτό το κάτι" σε μουσική Χρυσόστομου Καραντωνίου που έχουν ερμηνεύσει καταξιωμένοι καλλιτέχνες (Γ. Νταλάρας, Μ. Λιδάκης, Μ. Μητσιάς, Ε. Αρβανιτάκη, Μ. Στόκας κ.α.) καθώς και νέα τραγούδια του Χρυσόστομου Καραντωνίου με τον Μανώλη Λιδάκη σε στίχους Κώστα Φασουλά.

Κάθε Πέμπτη, θα συμπράττουν με αγαπημένους καλλιτέχνες με τους οποίους έχουν συνεργαστεί ή συναντηθεί στην πολύχρονη πορεία τους.

Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, μαζί τους επί σκηνής η Φωτεινή Βελεσιώτου.

Μαζί τους ο Βαγγέλης Ζαρμπούτης στο μπουζούκι, λαούτο και μαντολίνο.



Info:
Πέμπτες 17, 24 και 31 Οκτωβρίου
«Απανεμιά», Θόλου 4, Πλάκα
Κρατήσεις: 210 3248580
Είσοδος: 10 € με ποτό,
Ώρα έναρξης: 22.00

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos