Μουσικές βραδιές στο θέατρο Εκστάν - Περιορισμένος αριθμός θέσεων

02 Δεκεμβρίου 2019 23:33

Ενώνουμε το μεράκι μας και την αγάπη μας για το τραγούδι και παρουσιάζουμε στον φιλόξενο χώρο του Εκστάν ένα τρίωρο πρόγραμμα με σπουδαία τραγούδια από την δεκαετία του 60 έως σήμερα.


Μελωδίες που μας ενέπνευσαν και φτιάξαμε σχέσεις και παρέες, λέξεις που εμπιστευτήκαμε σε γλέντια και ''γιορτές μέθης''. Μουσικά διαμάντια του ελληνικού ρεπερτορίου που φτιάχτηκαν με τα χέρια συνθετών, ποιητών, ερμηνευτών, ζωντανεύουν στην σκηνή του θεάτρου που διαμορφώνεται σε μπουάτ - μουσική σκηνή για τις βραδιές αυτές.

 

Τραγουδούν: Θέμης Ροδαμίτης, Βάνα Πρωτόπαππα, Λήδα Κουτσοδασκάλου, Κατερίνα Πάλλη, Βασιλική Βελουδίου. Συμμετέχει η Μάγδα Πένσου.

Παίζουν οι μουσικοί: ο σολίστας Μάνος Αβαράκης στις φυσαρμόνικες, Ανδρέας Αναγνωστόπουλος, πιάνο, Μωυσής Ασέρ, μπουζούκι.

Παρασκευές 13, 20, 27 Δεκεμβρίου, ώρα 21:00
Κυριακή 29 Δεκεμβρίου, ώρα 19:00
Είσοδος 8€ με ποτό (προσφέρονται επιλεγμένα κρασιά, αποστάγματα, ποτά και εδέσματα)

Περιορισμένος αριθμός θέσεων
Κρατήσεις: τηλ. 213 0210339 - email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Θέατρο Εκσταν: Καυταντζόγλου 5 (και Πατησίων)

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos