Penarrubia club Αλιμος: Το urban style μαζί με την άνευ όρων διασκέδαση του clubbing.

02 Ιανουαρίου 2020 14:40

Eίναι εκείνο το μαγαζί που συνδύασε το urban style μαζί με την άνευ όρων διασκέδαση του clubbing.


Ο λόγος φυσικά για το Penarrubia club Αλιμος ένα νυχτερινό μαγαζί που κατάφερε να ελιχθεί άψογα μουσικά, ανάμεσα σε ροκ, μοντέρνα, έντεχνα και ποπ στοιχεία, ξεσηκώνοντας όλους τους θαμώνες. Συντέλεσε στην δημιουργία του πιο όμορφου live clubbing σκηνικού, την νέα τάση που επιτάσσει η εποχή, με αποτέλεσμα να χριστεί ως ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για την διασκέδαση μας, συνδυάζοντας στοιχεία από κλασσικά μπουζούκια, αλλά και από τα πιο δυνατά club, πηγαίνοντας τον όρο της ψυχαγωγίας ένα βήμα παραπέρα Το Penarrubia club athens, έγινε ένα από τα κορυφαία hotspots της καλοκαιρινής Αθήνας.

Κατάφερε να ελιχθεί άψογα μουσικά, ανάμεσα σε ροκ, μοντέρνα, rnb και ποπ στοιχεία, ξεσηκώνοντας όλους τους θαμώνες. Συντέλεσε στην δημιουργία του πιο όμορφου urban clubbing σκηνικού, την νέα τάση που επιτάσσει η εποχή, με αποτέλεσμα να χριστεί ως ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για την διασκέδαση μας, συνδυάζοντας στοιχεία από κλασσικά urban spots, αλλά και από τα καλύτερα club, πηγαίνοντας τον όρο της ψυχαγωγίας ένα βήμα παραπέρα. Το Πεναρούμπια Άλιμος 2020, είναι πολύ εύκολα προσβάσιμο, καθώς βρίσκεται στο πολυσύχναστο και πολύ αγαπητό Γκάζι, και πιο συγκεκριμένα στην πλατεία κεραμεικού, με αποτέλεσμα να επικρατεί η απόλυτη κοσμοσυρροή, σε κάθε μέρα λειτουργίας του.

Εκτός όμως, από τις άρτιες τεχνολογικές προδιαγραφές που το χαρακτηρίζουν, το Penarrubia Club 2020 προσφέρει έναν ακόμη λόγο για τον οποίο θα ξεχωρίσει και θα κλέψει τις εντυπώσεις φέτος το χειμώνα. Η αισθητική που υιοθετεί το Penarrubia club στον εσωτερικό του χώρο αλλά και τα στοιχεία που έχει εντάξει στη διακόσμησή του δημιουργούν μία ατμόσφαιρα μοναδική και ξεχωριστή. Μπαίνοντας μέσα από την πρώτη στιγμή νιώθεις ότι η εποχή έχει αλλάξει, αφού τα πάντα αυτομάτως σε μεταφέρουν στη δεκαετία του 80 με τους γοητευτικούς γκάνγκστερ και τις επικίνδυνες συμμορίες της Αμερικής. Και αυτό είναι μόνο η αρχή, αφού στη συνέχεια η μουσική έρχεται να σε ταξιδέψει σε πολλά και διαφορετικά μονοπάτια που θα σε κρατήσουν ξύπνιο μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το Penarrubia Athens Club άνοιξε τις πόρτες του από τα μέσα Απριλίου σε έναν πλήρως ανανεωμνένο χώρο , με πολλά χαρακτηριστικά στοιχεία στη διακόσμηση από την περιοχή της Αμερικής που αποτέλεσε και την έμπνευση του project. Κατι διαφορετικό , θεματικό με πολλά σημεία του να είναι σε σχεδιασμένα με πρότυπα κλαμπ της Αμερικής .

Το Penarrubia lounge 2020 είναι και από τα πιο ζωντανά clubs της Αθήνας, τώρα πια με φρέσκο όνομα και χαρακτήρα στην μουσική. Ένα από τα μεγάλα του ατού είναι η ατμόσφαιρα και χωροθεσία που το κάνει μοναδικό για μια επίσκεψη με παρέα και με φίλους. Η μουσική του πολύ προσεγμένη, το περιβάλλον ζεστό και η εξυπηρέτηση πάρα πολύ καλή και γρήγορη. Ποτά καθαρά και φιλική ατμόσφαιρα είναι αυτά που κάνουν το Penarrubia club στο γκάζι ένα από τους πιο δημοφιλής προορισμούς.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos