Κυριακή, 05 Ιουνίου 2016 - Psts.gr

Διεξήχθη το πρωί της Κυριακής 05-06-16 ο 6ος Ποδηλατικός Γύρος Πάρου με σημείο αφετηρίας και τερματισμού την Αλυκή.

Κατηγορία ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διεξήχθη το πρωί της Κυριακής 05-06-16 ο 6ος Ποδηλατικός Γύρος Πάρου με σημείο αφετηρίας και τερματισμού την Αλυκή.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Στο φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ Παλαιμάχων Πάρου και Παλαιμάχων Ηρακλή Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν 8 μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων το Σάββατο 4-6-2016, για την παροχή Πρώτων Βοηθειών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενα διαμέρισμα στην Κυψέλη ανασχεδιάζεται σύμφωνα με τις αρχές της βιοκλιματικής, μια γυναίκα οικειοποιείται το φορτωμένο με έπιπλα και αναμνήσεις πατρικό της σπίτι, μια μονοκατοικία στο Μετς «ανοίγει» για να φιλοξενήσει νέους από όλο τον κόσμο:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πώς θα γίνουν καταργήσεις - συγχωνεύσεις οργανισμών και υπηρεσιών  Το νέο πλαίσιο για μετατάξεις, αποσπάσεις και ταχύρρυθμη μετεκπαίδευση υπαλλήλων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δραματική αύξηση καταγράφει το επίπεδο των κακόβουλων προσπαθειών μέσω mail το 1ο τρίμηνο του 2016. Μόνο το Μάρτιο του 2016, εντοπίστηκαν διπλάσιες προσπάθειες “μόλυνσης” χρηστών μέσω κακόβουλων αρχείων που βρίσκονταν σε email, σε σχέση με το Φεβρουάριο του 2016.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ένα παιδί ανασύρθηκε νεκρό, ενώ 14 άνθρωποι αγνοούνται έπειτα από την ανατροπή ενός σκάφους αναψυχής εξαιτίας ισχυρών ανέμων, σε μια λίμνη στην νοτιοδυτική επαρχία Σινχούα της Κίνας, ανέφεραν οι τοπικές αρχές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι Ελβετοί προσέρχονται σήμερα στις κάλπες για να αποφασίσουν για την εισαγωγή ενός βασικού εισοδήματος για όλους, εργαζόμενους και άνεργους, ένα μοναδικό σχέδιο στον κόσμο που προκαλεί έντονη συζήτηση σε μια χώρα όπου η αξία της εργασίας τιμάται.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos