Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016 - Psts.gr

Στην τελετή εγκαινίων του Νοσοκομείου Θήρας που πραγματοποιήθηκε από τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα, παραβρέθηκε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης ενώ στη συνέχεια συμμετείχε στη συνάντηση του κ. Τσίπρα με τους φορείς του νησιού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Πέμπτη 21/07/2016 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμαρχος Πάρου κος Μάρκος Κωβαίος με δελτίο τύπου που εξέδωσε την 14/7/2016, μας ενημερώνει ότι παρέδωσε με περισσή προθυμία το κλειδί του ασθενοφόρου «μονάδα» που με θεατρικό τρόπο είχε «αρπάξει» πριν από λίγες ημέρες. Ενέργεια η οποία είχε προβληθεί κατά κόρον.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουλίου 2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ. με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας στη Σύρο (Πλατεία Τσιροπινά) και στη Ρόδο (Πλατεία Ελευθερίας 1), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 175 και 177 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α΄/7-6-2010) και την διάταξη του άρθρου 5 του Ν. 4071/11-04-2012 με το οποίο αντικαθίσταται το άρθρο 176 του Ν. 3852/2010, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε συνάντηση που έγινε στην Αθήνα στα γραφεία του κόμματος «το Ποτάμι» συμμετείχε ο Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Νοτίου Αιγαίου κ. Φίλιππος Τριομμάτης, ως μέλος της συντονιστικής επιτροπής, στο πλαίσιο ενημερωτικών επαφών που έχει ξεκινήσει το Πανελλήνιο Δίκτυο Συμπαραστατών με τους πολιτικούς Αρχηγούς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όταν το νοσοκομείο κτιζόταν, το κόμμα του κατήγγελλε σκάνδαλα. Όταν επιχειρήθηκε να ανοίξει ενταγμένο στην ΑΕΜΥ ως ΝΠΙΔ, διερρήγνυε τα ιμάτια του για την παράδοση της Υγείας στα ιδιωτικά συμφέροντα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμαρχος Πάρου προκηρύσσει Δημόσια μειοδοτική δημοπρασία εύρεσης ενός ακινήτου προς μίσθωση, στην Δημοτική Κοινότητα Ναούσης, εκτάσεως από δύο (2) έως πέντε (5) στρεμμάτων προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του Δήμου Πάρου για σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων, με διάρκεια μίσθωσης έως δώδεκα (12) έτη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 14-07-2016 το πρωί συνελήφθησαν στην Κέα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κέας, δύο ημεδαποί ηλικίας 25 και 45 ετών γιατί προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Ιωάννης Βρούτσης, κατέθεσε στη Βουλή αναφορά για θέμα που απασχολεί τη νήσο Τήνο του Νομού Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το καλοκαίρι βρίσκεται σχεδόν στη μέση του, ωστόσο, τα σχέδια των περισσότερων φαίνονται συγκεντρωμένα στον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Ποιους προορισμούς προτιμούν να επισκεφθούν φέτος το καλοκαίρι οι Έλληνες; Η www.trivago.gr πραγματοποίησε έρευνα και σας παρουσιάζει τους δημοφιλέστερους προορισμούς του καλοκαιριού, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των Ελλήνων τουριστών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos