Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2017 - Psts.gr

Οι αριθμοί δείχνουν να ευημερούν! Μετά από ένα θετικό τουριστικά καλοκαίρι για το νησί της Πάρου καθώς η αυξημένη κατά κοινή ομολογία κίνηση των θερινών μηνών ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή, τα αριθμητικά στοιχεία των επίσημα καταγεγραμμένων από λιμένος αφίξεων του πρώτου φθινοπωρινού μήνα του 2017 έρχονται να μας εκπλήξουν ακόμη περισσότερο και φυσικά ευχάριστα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2017 18:22

Μηχανική βλάβη Α/Κ σκάφους στην Πάρο

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Πάρου, ότι το Α/Κ “ΑΝΝΑ” Λ.Κ. 964, με δύο (02) επιβαίνοντες, βρισκόταν σε δυσχερή θέση, λόγω μηχανικής βλάβης, ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή πλησίον “ΑΚΡ.ΚΟΡΑΚΑ” ν.Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μοναδικές στιγμές ζει το νησί της Μυκόνου, που φιλοξενεί για πρώτη φορά στην ιστορία του τη σημαντική αθλητική διοργάνωση του ΣΕΓΑΣ ''Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες''.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Στην Πάρο βρίσκεται ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης προκειμένου να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις της 29ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου που πραγματοποιούνται από χθες στο νησί και θα ολοκληρωθούν στις 15 Οκτωβρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έπειτα από μία εβδομάδα εντατικής έρευνας στο αν. Αιγαίο, ολοκληρώθηκε η Δράση Έρευνας και Κατάρτισης Επιστημόνων που υλοποίησε το Περιφερειακό Κέντρο Δράσης των Ηνωμένων Εθνών για τη Μεσόγειο (UNEP/MAP SPA/RAC) σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Αρχιπέλαγος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την επίσκεψη του Πρέσβη της Ρωσίας στην Ελλάδα, Αντρέι Μάσλοβ, δέχτηκε το μεσημέρι σήμερα, στο γραφείο του, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με χρυσό βραβείο (GOLD) βραβεύτηκε ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στην τελετή απονομής βραβείων City Awards 2017.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με το σπουδαίο θεατρικό έργο του νεοέλληνα συγγραφέα Γ. Θεοτοκά «Το όνειρο του Δωδεκαήμερου» εγκαινιάστηκε το πρωί της Παρασκευής 6 Οκτωβρίου 2017, η 29η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου η οποία για πρώτη φορά διεξάγεται στο νησί της Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τις εργασίες του 15ου Φόρουμ της Ρόδου «Διάλογος των Πολιτισμών», άνοιξε σήμερα το πρωί ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι «αποτελεί τιμή η επιλογή του νησιού της Ρόδου για τη διεξαγωγή διεθνών συναντήσεων, με τόσο σημαντικούς και εκλεκτούς συμμετέχοντες πάνω σε τόσο ενδιαφέρουσα θεματολογία, ε ερωτήματα επίκαιρα και εξόχως κρίσιμα, με διλήμματα που πιεστικά αναζητούν απαντήσεις, όχι εύκολες και κυρίως όχι αυτονόητες», ευχαριστώντας παράλληλα, από το βήμα του Συνεδρίου, τον ιδρυτή του Φόρουμ, Βλαντίμιρ Γιακούνιν για την επιλογή της Ρόδου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos